1 & 2 september 2024

Tentoonstelling

Op het tentoonstellingsterrein kun je als bezoeker op je eigen tempo genieten van de corso wagens. Je bekijkt de wagens van alle kanten om zeker te weten dat je niets gemist hebt tijdens de optocht. Maar wat als je hongerig blijft naar meer informatie? Wat als je nu nóg meer wilt weten over je favoriete wagens? Wie zijn die ontwerpers nu eigenlijk? En wat bracht hen op het idee?

Tentoonstelling background2

Interactieve tentoonstelling

Je kunt het tentoonstellingsterrein bezoeken op zondag na de optocht en de gehele maandag. Zie de programmapagina voor de openingstijden en de ticketpagina voor de toegangsprijs.

Er zijn allerlei manieren op het tentoonstellingsterrein om ‘je honger te stillen’. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor een rondleiding of je luistert naar de gepassioneerde omroepers die de wagens één voor één met liefde en aandacht in de spotlight plaatsen.

Maar er is nóg een manier: je pakt je mobiele telefoon en scant de QR-codes die je aantreft bij de wagens. De QR-code wijst je de weg naar een webpagina met meer informatie en interviews met de ontwerpers. Slim hè? Deze digitale toepassing is gerealiseerd in samenwerking met het full color magazine Corsief.

Corsief

 


Achtergrond informatie


Archief Corso Zundert

Meer weten over eerdere jaren? Kijk op onze archief website.

Archive Corso Zundert


Impressie tentoonstellingsterrein


WijBouwenUnescoErfgoed Met steun van-logo_s