3 & 4 september 2023

Tickets

Ooit een wagen van negen meter hoog gezien? Een wagen die bedekt is met bloemen en door mensenkracht door de straten wordt geduwd? Corso Zundert toont u graag de magie van het grootste corso ter wereld. Dit jaar op 3 & 4 september 2023. Wil je erbij zijn? Koop dan je tickets hier.

De kaartverkoop van entreekaarten en tribunekaarten voor Corso Zundert verloopt op 3 manieren:

  1. online via deze website
    (scroll verder naar beneden voor meer informatie)
  2. persoonlijk aan de Corsobalie in ons Corso Centrum
    (klik hier voor info en openingstijden)
  3. via de kassa’s bij de ingang van het evenement
    (kijk op onze pagina bereikbaarheid voor meer info)

Entreekaarten

Entreekaarten voor Corso Zundert 2023 zijn momenteel nog niet te koop. Zodra deze beschikbaar zijn vindt u meer informatie op deze pagina.

Tribunekaarten

Tribunekaarten voor Corso Zundert 2023 zijn momenteel nog niet te koop. Zodra deze beschikbaar zijn vindt u meer informatie op deze pagina.

Corsotour

Ook dit jaar zullen er naar verwachting weer Corsotour arrangementen aangeboden worden waarbij u – op een aangename wijze – middels een presentatie en bezoek aan de bouwtenten een kijkje achter de schermen krijgt van ’s werelds grootste dahlia Corso.

Meer informatie over deze Corstour vindt u op onze aparte Corsotour pagina. Klik hier voor deze pagina. Entreekaarten voor Corsotour 2023 zijn momenteel nog niet te koop. Zodra deze beschikbaar zijn vindt u meer informatie op deze pagina.

Openbaar vervoer

Corso Zundert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie onze pagina bereikbaarheid voor meer informatie.

Corsobalie

In het Corso Centrum in Zundert is de corsobalie gevestigd. In de maanden voor het corso is dit het adres voor al uw vragen omtrent de kaartverkoop. Bekijk de openingsmomenten hier. Tevens vindt u hier de contactgegevens.

WijBouwenUnescoErfgoed Met steun van-logo_s