5 & 6 september 2021

Tickets

Ooit een wagen van negen meter hoog gezien? Een wagen die bedekt is met bloemen en door mensenkracht door de straten wordt geduwd? Corso Zundert toont u graag de magie van het grootste corso ter wereld. Dit jaar op 5 & 6 september 2021. Wil je erbij zijn? Koop dan je entree- en tribunekaarten hier.

Tickets

LET OP: Vanaf heden is het mogelijk om via de rode knop hierboven tickets te kopen voor Corso Zundert 2021. Vanaf 10 juli heeft u de mogelijkheid om ook via deze pagina uw tribunekaarten aan te schaffen.

De kaartverkoop van entreekaarten en tribunekaarten voor Corso Zundert verloopt op 3 manieren: Online via deze website, via de Corsobalie (klik hier voor info) of via de kassa’s bij de ingang van het parcours tijdens het corso.

Entreekaarten

Dit zijn de entreeprijzen voor Corso Zundert 2021.

PRIJS
Kinderen tot en met 12 jaar gratis
Ouder dan 12 jaar
Entreekaart parcours
in voorverkoop
€ 10,-
(t/m 4 september 2021 18u)
Entreekaart parcours
aan de kassa
€ 12,50,-
Kaart tentoonstelling
in voorverkoop
€ 4,-
Kaart tentoonstelling
aan de kassa
€ 5,- (5 en 6 september)

 

Tickets bestellen kan via de knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

Tribunekaarten

Vanaf zaterdag 10 juli is het mogelijk om in de voorverkoop tribunekaarten voor Corso Zundert te kopen. Kaarten voor tribuneplaatsen kunnen ook dit jaar op twee manieren gekocht worden: online via deze website of aan de Corsobalie in het Corso Centrum Zundert.

LET OP: Een tribunekaart geeft géén toegang tot het evenement! Een tribunekaart is enkel het bewijs van een, voor u gereserveerde zitplaats op een van tribune’s. Voor toegang van het evenement dient u apart een entreekaart te kopen.

Tickets bestellen kan via de knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

Overzicht hoofdtribune, tentoonstellingsterrein en feestlocatie Zonnewende.

Overzicht tribunes Markt Zundert en overig

Overzicht tribunes en prijzen

Corsobalie

In het Corso Centrum in Zundert is de corsobalie gevestigd. In de maanden voor het corso is dit het adres voor al uw vragen omtrent de kaartverkoop. Bekijk de openingsmomenten hier. Tevens vindt u hier de contactgegevens.

Openbaar vervoer

Corso Zundert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Breda rijden er, speciaal voor Corso Zundert, extra bussen op lijn 115. Deze bussen stoppen bij een tijdelijke halte vlakbij de entree naar de corsoroute. Je kunt eenvoudig en voordelig reizen met de OV-chipkaart (een enkele reis van Station Breda naar Zundert is circa € 4,-). Of koop een buskaartje in de bus met je bankpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk.

Wil je het liefst één ticket voor het Corso en de busreis? Koop je combiticket via de ticket button en selecteer ticket + “busvervoer Arriva”.

Corsotour

Ook dit jaar worden er weer Corsotour arrangementen aangeboden waarbij u – op een aangename wijze – middels een presentatie en bezoek aan de bouwtenten een kijkje achter de schermen krijgt van ’s werelds grootste dahlia Corso.

Meer informatie over deze Corstour vindt u op onze aparte Corsotour pagina. Klik hier voor deze pagina. En u kunt uw tickets kopen via de rode knop ‘Tickets’ op deze pagina.

 

Vragen over tickets

Voor Corona gerelateerde vragen over tickets kijkt u op deze pagina: www.corsozundert.nl/corona.

Voor algemene vragen over tickets of wanneer u uw ticket per email niet ontvangen hebt, kunt u contact opnemen met CM via https://support.cmtickets.com/. Je kunt in contact komen met een medewerker via een Whatsapp chat op de betreffende pagina. Alleen op werkdagen bereikbaar (9.00 – 17.00 uur).

Kom je er met CM niet aan uit kun je ook een email sturen naar voorverkoop@corsozundert.nl.

Tickets
unesco