4 & 5 september 2022

Tickets

Ooit een wagen van negen meter hoog gezien? Een wagen die bedekt is met bloemen en door mensenkracht door de straten wordt geduwd? Corso Zundert toont u graag de magie van het grootste corso ter wereld. Dit jaar op 5 & 6 september 2021. Wil je erbij zijn? Koop dan je tickets hier.

Tickets

Tentoonstelling & toegang

Zoals eerder bekend gemaakt, zal er dit jaar geen rijdende optocht plaats vinden.

Bezoekers (vanaf 13 jaar) dienen vooraf een ticket te kopen en een tijdsblok te reserveren. De prijs van het ticket voor het tentoonstellingsterrein is € 7,50. In dit tijdsblok van 15 minuten kan de bezoeker het tentoonstellingsterrein betreden via één van de drie ingangen. De ingangen zullen zijn aan het Oranjeplein, Beekzicht en de Molenstraat. De bezoeker heeft circa 2 uur de tijd om middels looproutes te genieten van al het moois wat Corso Zundert te bieden heeft.

Let op: Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen reservering/ticket aan te schaffen.

Op het tentoonstellingsterrein geldt wel de 1,5 meter regel maar het is niet nodig om een coronatoegangsbewijs te overleggen. Het tentoonstellingsterrein is op zondag 5 september geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur en op maandag 6 september van 9.00 tot 21.00 uur. De tickets zijn via een rode knop op deze pagina te reserveren in het ticketsysteem. Ook kunnen vanaf dan de tickets voor de tentoonstelling via de Corsobalie aangeschaft worden.

Wilt u meer informatie over de tentoonstelling, kijk dan hier.

Voor Corona gerelateerde vragen over uw bezoek aan ons evenement kijkt u op deze pagina: www.corsozundert.nl/corona.

Reeds gekochte entree- en tribunekaarten voor de optocht

Het bestuur van Stichting Bloemencorso Zundert ziet geen mogelijkheden om binnen de huidige Corona-regelgeving een rijdende optocht mogelijk te maken. Uiteraard heeft deze beslissing veel consequenties voor de entree en tribunekaarten die reeds verkocht zijn. Hier kunt u meer informatie vinden, hoe hier mee omgegaan zal worden. Lees hier meer.

Corsobalie

In het Corso Centrum in Zundert is de corsobalie gevestigd. In de maanden voor het corso is dit het adres voor al uw vragen omtrent de kaartverkoop. Bekijk de openingsmomenten hier. Tevens vindt u hier de contactgegevens.

Vragen over tickets

Voor Corona gerelateerde vragen over uw bezoek aan ons evenement kijkt u op deze pagina: www.corsozundert.nl/corona.

Voor algemene vragen over tickets of wanneer u uw ticket per email niet ontvangen hebt, kunt u contact opnemen met CM via https://support.cmtickets.com/. Je kunt in contact komen met een medewerker via een Whatsapp chat op de betreffende pagina. Alleen op werkdagen bereikbaar (9.00 – 17.00 uur).

Let op: Controleer je spambox voordat je contact opneemt met CM Tickets.

Kom je er met CM niet aan uit kun je ook een email sturen naar voorverkoop@corsozundert.nl.

Tickets
unesco