5 & 6 september 2021

Tickets

Ooit een wagen van negen meter hoog gezien? Een wagen die bedekt is met bloemen en door mensenkracht door de straten wordt geduwd? Corso Zundert toont u graag de magie van het grootste corso ter wereld. Dit jaar op 6 & 7 september 2020. Wil je erbij zijn? Koop dan in het voorjaar je entreekaarten & tribunekaarten.

Tickets

De kaartverkoop van entreekaarten en tribunekaarten voor Corso Zundert verloopt op 3 manieren: Online via deze website, via de Corsobalie (klik hier voor info) of via de kassa’s bij de ingang van het parcours tijdens het corso. Er is ook een Corsotour te boeken in de dagen voorafgaand aan het corso. Deze kunt u uitsluitend online boeken. Daarnaast bieden diverse partners een eigen corso arrangement aan.

Entreekaarten

Hier volgen de entreeprijzen voor Corso Zundert 2020:

Kinderen tot en met 12 jaar gratis
Ouder dan 12 jaar:
Early Birds tickets € 9,- (t/m 23 februari 2020)
Kaarten in voorverkoop € 10,- (t/m 5 september 2020 18u)
Aan de kassa (parcours) € 12,50,-
Aan de kassa (Tentoonstelling) € 5,- (zondagavond + maandag)

Tickets bestellen kan via de knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

Arrangement

Wilt u het corso meerdere dagen bezoeken of wilt u na een dagje Corso Zundert even helemaal tot rust komen. In de omgeving van Zundert zijn diverse gelegenheden waar dit mogelijk is. Kijk snel hier voor de mogelijkheden!

Corsotour

Vind hier meer informatie over de corsotour. Tickets bestellen kan via de knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

Tribunekaarten

De tribunekaarten voor Corso Zundert 2020 zijn vanaf begin juni weer verkrijgbaar.

LET OP: Een tribunekaart geeft géén toegang tot het evenement! Een tribunekaart is enkel het bewijs van een, voor u gereserveerde zitplaats op een van tribune’s. Voor toegang van het evenement dient u apart een entreekaart te kopen. Zie hierboven de prijzen en klik op de knop ´Tickets` om naar de ticketshop te gaan. 

Dit jaar staat de hoofdtribune wederom op het Oranjeplein en zal de Zundertse jubel voor het eerst afspelen op een nieuwe locatie.

Overzicht tribunes v2.0
Corso2019_tribune_kaart-02a
Corso2019_tribune_kaart-01a

Corsobalie

In het Corso Centrum in Zundert is de corsobalie gevestigd. In de maanden voor het corso is dit het adres voor al uw vragen omtrent de kaartverkoop. Bekijk de openingsmomenten hier. Tevens vindt u hier de contactgegevens.

Tickets
unesco