1 & 2 september 2024

Tickets

Ooit een wagen van negen meter hoog gezien? Een wagen die bedekt is met bloemen en door mensenkracht door de straten wordt geduwd? Corso Zundert toont u graag de magie van het grootste corso ter wereld. Dit jaar op 1 & 2 september 2024. Wil je erbij zijn? Koop dan je tickets hier.

Tickets

De kaartverkoop van entreekaarten en tribunekaarten voor Corso Zundert verloopt op 3 manieren:

  1. online via deze website
    (scroll verder naar beneden voor meer informatie)
  2. persoonlijk aan de Corsobalie in ons Corso Centrum
    (klik hier voor info en openingstijden)
  3. via de kassa’s bij de ingang van het evenement
    (kijk op onze pagina bereikbaarheid voor meer info)

 

MEER INFO OVER DE KAARTVERKOOP VOLGT BINNENKORT!

Entreekaarten

Toegangs- of entreekaarten voor Corso Zundert 2024 zijn in de voorverkoop te koop vanaf dinsdag 2 april. Je kunt dan online alvast je tickets 0kopen voor €12,- per persoon. Natuurlijk is het op de dag zelf ook mogelijk om toegangskaarten ‘aan de deur’ te kopen. Let op, tickets op de dag zelf kosten €15,- per persoon (kinderen tot en met 12 jaar gratis).

Vanaf de genoemde datum zijn de tickets te koop via het CM ticketsysteem. Klik hiervoor op de rode knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

Tribunekaarten

Tribunekaarten voor Corso Zundert 2024 zijn in de voorverkoop te koop vanaf zaterdag 1 juni. Je kunt dan online alvast je tickets kopen een van de tribuneplaatsen. Meer informatie over de tribuneplaatsen volgt nog.

Vanaf de genoemde datum zijn de tickets te koop via het CM ticketsysteem. Klik hiervoor op de rode knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

Corsotour

Ook dit jaar worden er weer Corsotour arrangementen aangeboden worden waarbij u – op een aangename wijze – middels een presentatie en bezoek aan de bouwtenten een kijkje achter de schermen krijgt van ’s werelds grootste dahlia Corso.

Meer informatie over deze Corstour vindt u op onze aparte Corsotour pagina. Klik hier voor deze pagina. Entreekaarten voor Corsotour 2024 zijn te koop via het ticketsysteem.

Openbaar vervoer

Corso Zundert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie onze pagina bereikbaarheid voor meer informatie.

Corsobalie

In het Corso Centrum in Zundert is de corsobalie gevestigd. In de maanden voor het corso is dit het adres voor al uw vragen omtrent de kaartverkoop. Bekijk de openingsmomenten hier. Tevens vindt u hier de contactgegevens.

Vragen over tickets

Voor algemene vragen over tickets of wanneer u uw ticket per email niet ontvangen hebt, kunt u contact opnemen met CM via https://support.cmtickets.com/. Je kunt in contact komen met een medewerker via een Whatsapp chat op de betreffende pagina. Alleen op werkdagen bereikbaar (9.00 – 17.00 uur).

Let op: Controleer je spambox voordat je contact opneemt met CM Tickets.

Kom je er met CM niet aan uit kun je ook een email sturen naar voorverkoop@corsozundert.nl.

Tickets
WijBouwenUnescoErfgoed Met steun van-logo_s