1 & 2 september 2024

Tickets

Ooit een wagen van negen meter hoog gezien? Een wagen die bedekt is met bloemen en door mensenkracht door de straten wordt geduwd? Corso Zundert toont u graag de magie van het grootste corso ter wereld. Dit jaar op 1 & 2 september 2024. Wil je erbij zijn? Koop dan je tickets hier.

Tickets

De kaartverkoop van entreekaarten en tribunekaarten voor Corso Zundert verloopt op 3 manieren:

 1. online via deze website
  (scroll verder naar beneden voor meer informatie)
 2. persoonlijk aan de Corsobalie in ons Corso Centrum
  (klik hier voor info en openingstijden)
 3. via de kassa’s bij de ingang van het evenement
  (kijk op onze pagina bereikbaarheid voor meer info)

Entreekaarten

Toegangs- of entreekaarten voor Corso Zundert 2024 zijn in de voorverkoop te koop vanaf dinsdag 2 april. Je kunt dan online alvast je tickets kopen via het CM ticketsysteem. Natuurlijk is het op de dag zelf ook mogelijk om toegangskaarten ‘aan de deur’ te kopen. Er zijn twee verschillende entreekaarten zoals hieronder aangegeven.

 • entreekaart parcours (geeft toegang tot parcours op zondag 1 september voorafgaand en tijdens de optocht)
 • entreekaart tentoonstelling (geeft toegang tot de tentoonstelling op zondag 1 september na de optocht en op maandag 2 september)

Hieronder de entreeprijzen voor Corso Zundert 2024. Ga naar het CM ticketsysteem via de rode knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

PRIJS 2024
Kinderen tot en met 12 jaar Gratis
Ouder dan 12 jaar:
Entreekaart parcours voorverkoop € 13,- (*)
Entreekaart parcours aan de kassa
(t/m 31 augustus 18u)
€ 16,- (*)
. .
Entreekaart tentoonstelling voorverkoop € 6,- (*)
Entreekaart tentoonstelling aan de kassa
(1 en 2 september)
€ 7,- (*)
. .
Programmaboekje Zonnewijzer € 5,-

 

(*) Prijs is inclusief servicekosten per ticket

Tribunekaarten

Tribunekaarten voor Corso Zundert 2024 zijn in de voorverkoop te koop vanaf zaterdag 1 juni. Je kunt vanaf dan online alvast je tickets kopen voor een van de tribuneplaatsen. Hieronder de tribuneprijzen voor Corso Zundert 2024. Ga naar het CM ticketsysteem via de rode knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

LET OP: Een tribunekaart geeft géén toegang tot het evenement! Een tribunekaart is enkel het bewijs van een, voor u gereserveerde zitplaats op een van tribune’s. Voor toegang van het evenement dient u apart een entreekaart te kopen.

Plattegrond met posities hoofdtribune, tentoonstellingsterrein en feestlocatie Zonnewende
(klik op afbeelding voor vergroting)

Plattegrond met tribunes Markt Zundert en overig
(klik op afbeelding voor vergroting)

Overzicht tribunes en prijzen
(klik op afbeelding voor vergroting)

Corsotour

Ook dit jaar worden er weer Corsotour arrangementen aangeboden worden waarbij u – op een aangename wijze – middels een presentatie en bezoek aan de bouwtenten een kijkje achter de schermen krijgt van ’s werelds grootste dahlia Corso. Meer informatie over deze Corstour vindt u op onze aparte Corsotour pagina. Klik hier voor deze pagina.

Kaarten voor de Corsotour 2024 zijn in de voorverkoop te koop vanaf maandag 1 juli. Ga naar het CM ticketsysteem via de rode knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

Openbaar vervoer & combi-ticket

Corso Zundert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie onze pagina bereikbaarheid voor meer informatie.

Wil je het liefst één ticket voor entree van Corso Zundert en de busreis? Koop dan je combiticket (ticket + busvervoer Arriva) in het CM ticketsysteem via de rode knop ‘Tickets’ bovenaan deze pagina.

Corsobalie

In het Corso Centrum in Zundert is de corsobalie gevestigd. In de maanden voor het corso is dit het adres voor al uw vragen omtrent de kaartverkoop. Bekijk de openingsmomenten hier. Tevens vindt u hier de contactgegevens.

Vragen over tickets

Voor algemene vragen over tickets of wanneer u uw ticket per email niet ontvangen hebt, kunt u contact opnemen met CM via https://support.cmtickets.com/. Je kunt in contact komen met een medewerker via een Whatsapp chat op de betreffende pagina. Alleen op werkdagen bereikbaar (9.00 – 17.00 uur).

Let op: Controleer je spambox voordat je contact opneemt met CM Tickets.

Kom je er met CM niet aan uit kun je ook een email sturen naar voorverkoop@corsozundert.nl.

Tickets
WijBouwenUnescoErfgoed Met steun van-logo_s