3 & 4 september 2023

Bereikbaarheid

Ons evenement is goed per fiets, openbaar vervoer en auto te bereiken. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe ons evenement te bereiken is.

IMG_0043_ErwinMartens

Locatie evenement

Corso Zundert vindt plaats in het centrum van de gemeente Zundert. Zundert ligt tussen Breda en Antwerpen in West-Brabant in Nederland.

Landkaart

Ons evenement is goed te bereiken met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Hieronder per situatie een toelichting van de bereikbaarheid en aandachtspunten.


Fiets

De gemeente Zundert is goed te bereiken per fiets. U kunt uw fiets meenemen tot voorbij de entree posten van het evenement. Maar let op, rondom het parcours kan het zeer druk zijn.

We bieden op twee plaatsen, net buiten het parcours, de mogelijkheid uw fiets bij een bewaakte fietsenstalling te stallen. De plaats van deze fietsenstallingen vind je op de plattegrond onderaan deze pagina. Aangeduid met onderstaand symbool.

Fietsenstalling


Openbaar vervoer

Corso Zundert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Breda Centraal en vanuit Breda centrum rijden er, speciaal voor Corso Zundert, extra bussen op lijn 115. Deze bussen stoppen bij een tijdelijke halte vlakbij de entree naar de corsoroute. De bushalte is op onderstaande plattegrond aangegeven met dit symbool.

     

Je kunt eenvoudig en voordelig reizen met de OV-chipkaart (een enkele reis van Station Breda naar Zundert is circa € 4,-). Of koop een buskaartje in de bus met je bankpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk.

Wil je het liefst één ticket voor het Corso en de busreis? Koop hier je combiticket. Dat is nog voordeliger ook!


Auto

Ons evenement is ook goed met de auto te bereiken. Je kan Zundert vanuit diverse richtingen bereiken. Hieronder tref je de diverse aanrijdroutes. Let op: Wij adviseren je tijdig in de richting van Zundert te vertrekken.

  • Zundert Noord, vanuit Breda door Rijsbergen over de provinciale weg de N263.
  • Zundert Oost, (Zuid en Noord) over de Rijksweg A16, via de grensovergang en in België de 1e afslag Zundert.
  • Zundert Zuid via de Wernhoutseweg, vanuit België Wuustwezel en of loenhout (afslag  2 op de E-19 (Antwerpen-Breda).
  • Zundert West, vanuit Rucphen/Roosendaal over de provinciale weg N638.

OMLEIDINGSROUTE
Indien u Zundert niet als eindbestemming heeft, maar Zundert paseert op weg naar uw uiteindelijke reisdoel dan wordt u tijdig omgeleid. Voor u is een omleidingsroute gemaakt zodat u zo min mogelijk overlast ervaart van het verkeer met bestemming Corso Zundert.

PARKEERROUTE
Voor u als bezoeker zijn er diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn zodanig gesitueerd dat deze via de randweg makkelijk bereikbaar zijn. Wanneer een parkeerplaats vol is, wordt u via deze randweg verwezen naar de nabij gelegen parkeerplaats. Parkeren kost 5 euro. De parkeerplaatsen vind je op onderstaande plattegrond met dit symbool.

De parkeerplaatsen die beschikbaar zijn voor Corso Zundert bevinden zich over het algemeen binnen een kilometer van een entree / kassapost. Bij de keuze van een parkeerplaats adviseren wij u om deze te zoeken in de nabijheid van de tribune waarvoor u kaarten heeft. Hierdoor beperkt u de loopafstand. Bij deze keuze kunt u gebruik maken van onderstaande tabel.

TRIBUNE LOCATIE TRIBUNE PARKEERPLAATS
A Oranjeplein P6-P9
B Oranjeplein P6-P9
C Markt P19-P25
D Markt P19-P25
E Markt P19-P25
F Markt P19-P25
G Bredaseweg P19-P25
H Bredaseweg P19-P25
I1 Bredaseweg P19-P25
I2 Bredaseweg P19-P25
J Bredaseweg P19-P25
K Molenstraat P19-P25
L Molenstraat P19-P25
W Burgemeester Manderslaan P25
Y Prinsenstraat P9

 


Plattegrond

Plattegrond Corso Zundert 2022
(klik op de plattegrond voor een grotere weergave)


WijBouwenUnescoErfgoed Met steun van-logo_s