1 & 2 september 2024

Bereikbaarheid

Ons evenement is goed per fiets, openbaar vervoer en auto te bereiken. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe ons evenement te bereiken is.

IMG_0043_ErwinMartens

Locatie evenement

Corso Zundert vindt plaats in het centrum van de gemeente Zundert. Zundert ligt tussen Breda en Antwerpen in West-Brabant in Nederland.

Landkaart

Ons evenement is goed te bereiken met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Hieronder per situatie een toelichting van de bereikbaarheid en aandachtspunten.


Fiets

De gemeente Zundert is goed te bereiken per fiets. U kunt uw fiets meenemen tot voorbij de entree posten van het evenement. Maar let op, rondom het parcours kan het zeer druk zijn.

We bieden op twee plaatsen, net buiten het parcours, de mogelijkheid uw fiets bij een bewaakte fietsenstalling te stallen. De plaats van deze fietsenstallingen vind je op de plattegrond onderaan deze pagina. Aangeduid met onderstaand symbool.

Fietsenstalling


Openbaar vervoer

Corso Zundert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Breda Centraal en vanuit Breda centrum rijden er, speciaal voor Corso Zundert, extra bussen op lijn 115. Deze bussen stoppen bij een tijdelijke halte vlakbij de entree naar de corsoroute. De bushalte is op onderstaande plattegrond aangegeven met dit symbool.

     

Je kunt eenvoudig en voordelig reizen met de OV-chipkaart (een enkele reis van Station Breda naar Zundert is circa € 4,-). Of koop een buskaartje in de bus met je bankpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk.

Wil je het liefst één ticket voor het Corso en de busreis? Koop hier je combiticket. Dat is nog voordeliger ook!


Auto

Ons evenement is ook goed met de auto te bereiken. Hieronder een toelichting op de omleidingsroute en de aanrijroutes naar parkeerplaatsen. Wij adviseren je tijdig in de richting van Zundert te vertrekken.

OMLEIDINGSROUTE
Indien u Zundert niet als eindbestemming heeft, maar Zundert passeert op weg naar uw uiteindelijke reisdoel dan wordt u tijdig omgeleid. Voor u is een omleidingsroute gemaakt waarbij u niet langs de parkeerplaatsen voor Corso Zundert geleid wordt en dus zo min mogelijk overlast ervaart. Volg ter plaatse de instructies van de verkeersregelaars.

AANRIJROUTES
Je kan Corso Zundert en onze parkeerplaatsen vanuit diverse windrichtingen bereiken. Hieronder tref je de vier mogelijke aanrijroutes. Verder naar onderen op deze pagina hebben we aangegeven welke aanrijroute u het beste kunt gebruiken per tribune en parkeerplaats.

1. Aanrijroute Zundert Noord: vanuit Breda door Rijsbergen (bij rotondes rechtdoor) over de provinciale weg N263.

2. Aanrijroute Zundert Oost: over snelweg A16/E19 en dan afslag 1 Zundert/Meer. Vanaf de afslag over John Lijsenstraat en Meirseweg richting Zundert.

3. Aanrijroute Zundert Zuid: over snelweg A16/E19 en dan afslag 2 Loenhout richting Wuustwezel. Vanuit Wuustwezel via Bredabaan en Wernhoutseweg richting Zundert.

4. Aanrijroute Zundert West: vanuit Rucphen/Roosendaal over de provinciale weg N638.

Voor u als bezoeker zijn er diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn zodanig gesitueerd dat deze makkelijk bereikbaar zijn. Wanneer een parkeerplaats vol is, wordt u verwezen naar de nabijgelegen parkeerplaats. Parkeren kost 5 euro. De parkeerplaatsen vind je op onderstaande plattegrond met dit symbool.

De parkeerplaatsen die beschikbaar zijn voor Corso Zundert bevinden zich over het algemeen binnen een kilometer van een entree/ kassapost. Bij de keuze van een parkeerplaats adviseren wij u om deze te zoeken in de nabijheid van de tribune waarvoor u kaarten heeft. Hierdoor beperkt u de loopafstand. Bij deze keuze kunt u gebruik maken van onderstaande tabel.

TRIBUNE LOCATIE TRIBUNE PARKEER PLAATS AANRIJROUTE
A en B Oranjeplein P06 3
A en B Oranjeplein P09 1 of 4
A en B Oranjeplein P31 2
C Markt P24/P25 1 of 2
D Markt P24/P25 1 of 2
E Markt P24/P25 1 of 2
F Markt P24/P25 1 of 2
G Bredaseweg P24/P25 1 of 2
H Bredaseweg P24/P25 1 of 2
I1 Bredaseweg P24/P25 1 of 2
I2 Bredaseweg P24/P25 1 of 2
J Bredaseweg P24/P25 1 of 2
K Molenstraat P24/P25 1 of 2
L Molenstraat P24/P25 1 of 2
W Burgemeester Manderslaan P24/P25 1 of 2
Y Prinsenstraat P09 1 of 4

 


Plattegrond

Plattegrond Corso Zundert 2023

(klik op de plattegrond voor een grotere weergave)


Routebeschrijving VIP parkeerplaats Beekzicht

Wij heten u als VIP van harte welkom in de VIP locatie en op de speciaal voor u gereserveerde parkeerplaats. Uw toegangskaart geeft u toegang tot de VIP locatie. Voor toegang tot het parcours dient u in het bezit te zijn van een entreebewijs. De VIP locatie vindt u aan de Corsoboulevard op het Oranjeplein.

Met de toegangskaart en het parkeerticket heeft u eveneens toegang tot de speciaal gereserveerde parkeerplaats op en rondom bedrijventerrein Beekzicht. Leg het parkeerticket zichtbaar in uw auto en neem de toegangskaart en uw entreebewijs mee naar de VIP locatie. De route naar de parkeerplaats is hieronder omschreven.

Vanuit aanrijroute Zundert Noord – Breda

N263 volgen richting Zundert  (bij rotondes in Rijsbergen rechtdoor aanhouden)  Voorbij Pannenkoekenhuis Koeckers slaat u rechtsaf  en vanaf hier start uw route naar VIP-parkeerplaats via de volgende wegen: Palmbosstraat, Raambergweg,  Ettensebaan, Heischoorstraat, Professor H. van  der Hoevenstraat, Rucphenseweg, Hulsdonkstraat,  Roosendaalsebaan, Achtmaalseweg, Moststraat, Grote  Heistraat, Tiendpad. Aan het einde van Tiendpad slaat u rechtsaf en  vervolgens linksom om restaurant De Bocht heen. Vanaf hier zie vervolg.

Vanuit aanrijroute Zundert Oost – A16/ E19 afslag Meer

Snelweg A16/E19 neem afslag 1 Meer  N146 volgen richting Zundert (John Lijsenstraat) Deze weg gaat over in de Meirseweg zodra u Nederland binnenrijdt.  U neemt vervolgens de eerste afslag links. Vanaf hier  start uw route naar VIP-parkeerplaats via de volgende wegen: Frans Baantje, Gaardsebaan (bij bocht linksaf),  Weduwestraat en Maalbergenstraat. Aan het einde  van Maalbergenstraat slaat u rechtsaf. Vanaf hier zie vervolg.

Vanuit aanrijroute Zundert Zuid – A16/E19  afslag Loenhout of vanuit Wuustwezel

Snelweg A16/E19 neem afslag 2 Loenhout  N144 volgen richting Loenhout (Hoogstraatseweg)  Vanaf hier start uw route naar VIP-parkeerplaats via de  volgende wegen: u volgt de Hoogstraatseweg richting  Loenhout en blijft de weg volgen door Loenhout heen.  Na Loenhout gaat de weg over in de Wuustwezelseweg  die weer over gaat in de Loenhoutse Steenweg. Aan het  einde van deze weg slaat u rechtsaf de Bredabaan (N1)  op. Als u vanuit Wuustwezel komt volgt u de route vanaf  hier. De Bredabaan gaat over in de Wernhoutseweg welke u blijft volgen door Wernhout heen. Vanaf restaurant De Bocht zie vervolg.

Vanuit aanrijroute Zundert West –  Rucphen

N638 volgen richting Zundert (Rucphenseweg) Nabij hectometerpaal 8.1 kunt u rechtsaf de Hulsdonkstraat in. Vanaf hier start uw route naar VIP-parkeerplaats via de volgende wegen: Hulsdonkstraat,  Roosendaalsebaan, Achtmaalseweg, Moststraat,  Grote Heistraat en Tiendpad. Aan het einde van  Tiendpad slaat u rechtsaf en vervolgens linksom om  restaurant De Bocht heen. Vanaf hier zie vervolg.

Vervolg vanaf restaurant De Bocht

Afhankelijk van uw aanrijroute neemt u de weg langs of om restaurant De Bocht heen richting Zundert. U volgt hierbij de Wernhoutseweg tot de VIP-parkeerplaatsen Vergeet niet uw parkeerticket zichtbaar voor uw raam te leggen!

Geniet van ´s werelds grootste dahliacorso!


WijBouwenUnescoErfgoed Met steun van-logo_s