1 & 2 september 2024
andre-roks_0134

Vrijwilligers

Het grootste corso ter wereld draait volledig op gepassioneerde vrijwilligers. Op deze pagina wat achtergrondinformatie en concrete openstaande vacatures binnen Corso Zundert.

Vacatures

Corso Zundert is een evenement wat volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers. Een groep enthousiaste en gepassioneerde mensen weet het elk jaar weer voor elkaar te krijgen om het grootste corso ter wereld te organiseren. En daar komt heel veel bij kijken. We kunnen dan ook goed de kennis, kunde en know-how gebruiken van al deze vrijwilligers.

Voor enkele specifieke functies hebben we openstaande vacatures. Deze kunt u vinden door hier te klikken. Wilt u op een ander vlak een bijdrage leveren of wilt u vrijblijvend bespreken waar u zou kunnen helpen, lees dan het stukje hieronder. Wij horen graag van u!

Word vrijwilliger

Een bijdrage leveren aan de organisatie van ’s werelds grootste corso? Corso Zundert heeft altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Of je nu veel of weinig tijd hebt, jong of oud bent, overdag of ’s avonds kunt, sterk of slim bent: alle hulp is welkom!

Vrijwilligers organiseren de optocht, boeken de muziekkorpsen, begeleiden de jury, organiseren het kindercorso, roepen om, bellen de krant, bezoeken sponsors en werven adverteerders. En nog veel meer. Voor iedere interesse is er wel iets.

(lees verder onder de foto’s)

JVT_5962
HCC_5395b_CZ
JVT_5223-2

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Stuur een mailtje naar de secretaris op secretaris@corsozundert.nl. Die helpt je dan verder.

WijBouwenUnescoErfgoed Met steun van-logo_s