4 & 5 september 2022
IMG_0043_ErwinMartens

Bereikbaarheid

Ons evenement is goed per fiets, openbaar vervoer en auto te bereiken. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe ons evenement te bereiken is.

Locatie evenement

Corso Zundert vindt plaats in het centrum van de gemeente Zundert. Zundert ligt tussen Breda en Antwerpen in West-Brabant in Nederland.

Landkaart

Ons evenement is goed te bereiken met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Hieronder per situatie een toelichting van de bereikbaarheid en aandachtspunten.

Fiets

De gemeente Zundert is goed te bereiken per fiets. Net buiten het tentoonstellingsterrein is er de mogelijkheid uw fiets te stallen bij een fietsenstalling. De plaats van deze fietsenstallingen kun je vinden op de plattegrond onderaan deze pagina met onderstaand symbool.

Fietsenstalling

Openbaar vervoer

Corso Zundert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Breda neemt u de bus naar Zundert via lijn 115. Deze bussen stoppen op een tijdelijke halte nabij het evenementen terrein. De bushalte is op onderstaande plattegrond aangegeven met dit symbool.

     

Je kunt eenvoudig en voordelig reizen met de OV-chipkaart (een enkele reis van Station Breda naar Zundert is circa € 4,-). Of koop een buskaartje in de bus met je bankpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk.

Auto

Ons evenement is ook goed met de auto te bereiken. Je volgt de navigatie naar Zundert en vanaf daar volg je de aanwijzingen van verkeersregelaars op om bij de parkeerplaatsen te komen. Er zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig welke allen op loopafstand van evenement zijn. In onderstaande tabel staat aangegeven welke parkeerplaats wordt aanbevolen bij welke tribune. Parkeren kost 3 euro. Je vindt de parkeerplaatsen op onderstaande plattegrond met dit symbool.

[TABEL VOLGT]

[NIEUW PLATTEGROND VOLGT]

Plattegrond tentoonstellingsterrein Corso 2021

(klik op de plattegrond voor een grotere weergave)

unesco