5 & 6 september 2021
IMG_0043_ErwinMartens

Bereikbaarheid

Ons evenement is goed per fiets, openbaar vervoer en auto te bereiken. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe ons evenement te bereiken is.

Locatie evenement

Corso Zundert vindt plaats in het centrum van de gemeente Zundert. Zundert ligt tussen Breda en Antwerpen in West-Brabant in Nederland.

Landkaart

Ons evenement is goed te bereiken met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Hieronder per situatie een toelichting van de bereikbaarheid en aandachtspunten.

Fiets

De gemeente Zundert is goed te bereiken per fiets. U kunt uw fiets meenemen voorbij de entree posten van het evenement. Maar let op, rondom het parcours kan het zeer druk zijn.

We bieden op twee plaatsen – net buiten het parcours – de mogelijkheid uw fiets te stallen bij een bewaakte fietsenstalling. De plaats van deze fietsenstallingen kun je vinden op de plattegrond onderaan deze pagina met onderstaand symbool.

Fietsenstalling

Openbaar vervoer

Corso Zundert is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Breda rijden er, speciaal voor Corso Zundert, extra bussen op lijn 115. Deze bussen stoppen bij een tijdelijke halte vlakbij de entree naar de corsoroute. De bushalte is op onderstaande plattegrond aangegeven met dit symbool.

     

Je kunt eenvoudig en voordelig reizen met de OV-chipkaart (een enkele reis van Station Breda naar Zundert is circa € 4,-). Of koop een buskaartje in de bus met je bankpas of creditcard. Contant betalen is niet mogelijk.

Wil je het liefst één ticket voor het Corso en de busreis? Koop hier je combiticket. Dat is nog voordeliger ook!

Auto

Ons evenement is ook goed met de auto te bereiken. Je volgt de navigatie naar Zundert. In de buurt van Zundert kom je vanzelf borden en verkeersregelaars tegen die je naar de diverse parkeerplaatsen begeleiden of die je de omleiding om Zundert heen wijzen. Parkeren kan altijd op loopafstand tot het evenement. Parkeren kost 3 euro. Je vindt de parkeerplaatsen op onderstaande plattegrond met dit symbool.

OMLEIDINGSROUTE
Indien u Zundert niet als eindbestemming heeft, maar Zundert paseert op weg naar uw uiteindelijke reisdoel dan wordt u tijdig omgeleid. Voor u is een omleidingsroute gemaakt zodat u zo weinig mogelijk last ondvindt van het evenementen verkeer.

PARKEERROUTE
Voor u als bezoeker zijn er diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn zodanig gesitueerd dat deze via de randweg makkelijk bereikbaar zijn. Wanneer een parkeerplaats vol is, wordt u via deze randweg verwezen naar de nabij gelegen parkeerplaats.

De parkeerplaatsen die beschikbaar zijn voor Corso Zundert bevinden zich over het algemeen binnen een kilometer van een entree / kassapost. Bij de keuze van een parkeerplaats adviseren wij u om deze te zoeken in de nabijheid van de tribune waarvoor u kaarten heeft. Hierdoor beperkt u de loopafstand. Bij deze keuze kunt u gebruik maken van onderstaande tabel.

TRIBUNE LOCATIE TRIBUNE PARKEERPLAATS
A Oranjeplein P6-P9
B Oranjeplein P6-P9
C Markt P8-P13
D Markt P8-P13
E Markt P8-P13
F Markt P8-P13
G Bredaseweg P8-P13
H Bredaseweg P8-P13
I1 Bredaseweg P8-P13
I2 Bredaseweg P8-P13
J Bredaseweg P8-P13
K Molenstraat P8-P13
L Molenstraat P8-P13
W Burgemeester Manderslaan P8
Y Veldstraat P9

 

Plattegrond Corso Zundert 2021

(klik op de plattegrond voor een grotere weergave van de plattegrond)

unesco