Veilig met je pin of telefoon betalen

06 aug 2022
Veilig met je pin of telefoon betalen

In 2022 zal een volgende stap gezet worden in de digitalisering van het corso in Zundert. In lijn met onze ambities op het gebied van duurzaamheid en veiligheid hebben we besloten dat er niet meer contant betaald kan worden voor toegangsbewijzen en consumptiemunten. We merken dat bezoekers al steeds meer gewend zijn geraakt aan het betalen met pin of met behulp van de mobiele telefoon. We gaan zo veel mogelijk over naar digitale manieren van betalen. Op deze manier halen we het contante geld uit ons evenement en dat draagt bij aan de verduurzaming en de veiligheid van u en onze vrijwilligers.

De onlinesite zal openblijven tot en met corsozondag (de dag van de optocht). Het voorverkooptarief van €12,- zal op middernacht 3 september worden uitgezet waardoor er enkel nog de entreeprijs van €15,- geldt. Op de dag zelf koopt u nog steeds tickets aan de kassa echter worden hier enkel pinpas en bankkaart geaccepteerd.

Ook de automaten voor consumptiemunten accepteren enkel digitale betaling. Bij de individuele horecaondernemingen in de Molenstraat van Zundert is het nog wel mogelijk om met contant geld te betalen voor de aanschaf van corsomunten.

Wilt u gebruik maken van de mooie voorverkoopkorting ga dan naar www.corsozundert.nl/tickets.

← Naar overzicht