6 & 7 september 2020

In de media

Commercial Corso Zundert 2019

Op 1 en 2 september rijdt het corso van Zundert weer door de straten. In dit filmpje komen alle maquettes van de corsobuurten voorbij die te bezichtigen zijn tijdens de aardbeienfeesten op 29 en 30 juni.

Dit kan zaterdag van 13:00 tot 22:00 en zondag van 10:00 tot 19:00 in CCZ de Schroef. Tevens wordt de volgorde van de optocht bekend gemaakt. Dit gebeurd op zaterdag om 20:00.

Wil je graag de wagens op 1 september in het groot zien? Koop dan nu met korting je tickets online op www.corsozundert.nl/tickets/

Corso Zundert op Facebook:

Op 1 en 2 september rijdt het corso van Zundert weer door de straten. In dit filmpje komen alle maquettes van de corsobuurten voorbij die te bezichtigen zijn tijdens de aardbeienfeesten op 29 en 30 juni. Dit kan zaterdag van 13:00 tot 22:00 en zondag van 10:00 tot 19:00 in CCZ de Schroef. Tevens wordt de volgorde van de optocht bekend gemaakt. Dit gebeurd op zaterdag om 20:00. Wil je graag de wagens op 1 september in het groot zien? Koop dan nu met korting je tickets online op www.corsozundert.nl/tickets/
Rabobank De Zuidelijke Baronie en Corso Zundert hebben op deze eerste dag van Aardbeienfeesten Zundert tussen de maquettes van Corso 2019 een nieuw sponsorcontract getekend.
Maquettefeesten Corso tijdens jaarlijkse Aardbeienfeesten

Maquettefeesten Corso tijdens jaarlijkse Aardbeienfeesten

Bezoekers en inwoners van Zundert kunnen hun ogen de kost geven tijdens de jaarlijke Aardbeienfeesten. Naast de heerlijke Zundertse aardbei, de gezellige jaarmarkt en de programmering bij de Zundertse horeca, zijn de Maquettefeesten ook vast onderdeel van dit Zundertse aardbeien feestje. Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni aanstaande worden de maquettes van twintig buurtschappen getoond in Cultuur Centrum De Schroef.
De corsotenten zijn weer verrezen in Zundert en omgeving.
Start kaartverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2019

Start kaartverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2019

Op zaterdag 25 mei is de voorverkoop voor de tribunekaarten voor Corso Zundert gestart. Kaarten voor tribuneplaatsen kunnen ook dit jaar op twee manieren gekocht worden: Aan de Corsobalie in het Corso Centrum Zundert vanaf zaterdag 25 mei (binnen de openingstijden). Online zijn de kaarten op dit moment nog niet verkrijgbaar. We hopen dit moment zo snel mogelijk bekend te maken.
Zundertse jubel is op 1 september op een andere plaats

Zundertse jubel is op 1 september op een andere plaats

Tijdens het Bloemencorso Zundert worden de prijzen uitgereikt aan de Markt in Zundert. Dat wordt dit jaar anders. Het jubelmoment met de legendarische zin: ‘Jullie mogen stoppen’ verplaatst naar het Oranjeplein in Zundert.
Throwback Thursday momentje… Dik tevreden met de wagen onderweg naar de Markt voor de eerste doortocht… fotocredits: Malou Evers
Ooh zonnige dagen. Mooie wagen. Blauwe luchten en dahlia’s. Kom maar op met die zomer! 😍
Nieuw ‘thuis’ voor Corso Zundert

Nieuw ‘thuis’ voor Corso Zundert

Het Zunderts bloemencorso heeft vanaf zaterdag een nieuwe thuisbasis. De bedrijfsruimte op Industrieweg 3 is zaterdagmiddag officieel in gebruik genomen. De organisatie van het evenement zit er al even, maar van een officieel moment was het nog niet gekomen.
Bloemencorso Zundert trekt recordaantal bezoekers

Bloemencorso Zundert trekt recordaantal bezoekers

Een artikel van Nu.nl
Buurtschap het Stuk wint #corsozundert
Buurtschap Klein-Zundert behaalt de 2e plek bij #corsozundert

Corso Zundert 2018: Het corsoweekend is begonnen!

Bloemencorso Zundert organiseert ieder jaar de Corsotour.

Corso Zundert Commercial 2018 [NL]

Alle ontwerpen van #corsozundert zijn klaar.
De voorbereidingen voor corso 2018 zijn in volle gang

Corso Zundert op Facebook:

Historische overwinning voor Schijf

Historische overwinning voor Schijf

Krantenartikel van BN-de Stem
unesco