Start voorverkoop entreekaarten Corso Zundert

18 jun 2021
Start voorverkoop entreekaarten Corso Zundert

Zundert – Zoals gebruikelijk vindt Corso Zundert plaats op de eerste zondag van september. Een evenement dat – met de kennis van nu – in normale vorm door zal gaan. Een echt Corso jaar dus! Dit jaar vindt Corso plaats op zondag 5 september. Ook de feestprogrammering rondom het evenement gaat door. Op maandag 6 september zijn de wagens van dichtbij te bewonderen, op het tentoonstellingsterrein. Ook de programmering op deze tweede dag gaat vooralsnog door. Zundert maakt zich klaar!

Corso 2021 wordt ongetwijfeld een bijzondere editie. Eindelijk weer samen bouwen, samen feesten, samen genieten. Zundert nodigt je uit erbij te zijn.

Vanaf dinsdag 22 juni start de online voorverkoop voor de entree tickets, om op zondag 5 september het evenement in het centrum van Zundert te  bezoeken. Tickets en meer informatie vind je op de website www.corsozundert.nl/tickets. Tickets koop je bij voorkeur online. Er is nog steeds de mogelijkheid om aan de Corsobalie van het Corso Centrum in Zundert entree tickets te kopen. Meer informatie hierover vind je op de genoemde website.

Binnenkort start ook de voorverkoop van de tribuneplaatsen. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om de Corso Boulevard nog mooier en beter te maken. De Corso Boulevard is in 2019 geïntroduceerd en is de nieuwe locatie met hoofdtribunes, VIP locatie en dé plaats waar de winnaar – met de bekende zin “U mag stoppen!” – bekend gemaakt wordt. De voorverkoop voor alle tribunes/zitplaatsen start op zaterdag 10 juli. Deze plaatsen koop je zowel online als aan de Corsobalie. De ‘Vrienden van Corso Zundert’ worden zo snel mogelijk geïnformeerd over hoe zij hun tribunekaarten met voorrang kunnen aanschaffen. Wij zien je graag op de eerste zondag van september in Zundert!

 

Foto: Malou Evers

← Naar overzicht