Start kaartverkoop van tribuneplaatsen voor Corso Zundert

07 jul 2021
Start kaartverkoop van tribuneplaatsen voor Corso Zundert

Op zaterdag 10 juli om 9:00 uur start de verkoop van de tribunekaarten voor Corso Zundert. Corso Zundert vindt net als andere jaren plaats op de eerste zondag in september. Kaarten om op de tribune plaats te kunnen nemen tijdens de optocht op zondag 5 september, kunnen ook dit jaar op twee manieren gekocht worden: online via de website en aan de Corsobalie in het Corso Centrum Zundert.

In 2019 vond de Zundertse jubel voor het eerst plaats aan de ‘Corsoboulevard’. Een sfeervol ingerichte locatie aan het Oranjeplein met een nieuwe hoofdtribune, meer zitplaatsen en een kunstwerk met de twintig heraldieken van de twintig buurtschappen in het straatwerk. Toen vorig jaar bleek dat het Corso niet door kon gaan door Corona, heeft stichting Corso Zundert de tijd genomen om op basis van evaluaties de corsoboulevard verder door te ontwikkelen. Zo zijn er verbeteringen doorgevoerd op het gebied van zichtlijnen, geluid en facilitaire zaken.

Zitplaatsen voor de hoofdtribune evenals de andere tribunes langs de route zijn vanaf 10 juli te koop.

  • Een tribuneplaats koop je voor € 20 of € 30,-.
  • Maximaal 10 kaarten per persoon.
  • Bij voorkeur koop je de tribuneplaatsen online via www.corsozundert.nl/tickets. Dit in verband met zo min mogelijk contactmomenten aan de balie van het Corso Centrum.
  • Koop je toch liever je tribuneplaats offline? Voel je dan welkom bij de Corsobalie in het Corso Centrum (en volg de eventueel geldende richtlijnen van het RIVM). De Corsobalie aan de Industrieweg 3 te Zundert is ten minste geopend op alle zaterdagen in aanloop naar het Corso van 10:00 tot 14:00 uur. Voor meer uitgebreide informatie over de openingstijden van de Corsobalie kijk je ook op de ticketpagina.
  • Voor sponsors zijn er speciale pakketten met tafels/zitplaatsen tijdens het evenement. Voor meer informatie neem contact op met: sponsoring@corsozundert.nl.

Voor meer informatie over tribunekaarten, de locatie en openingstijden van de Corsobalie kun je kijken op de ticket pagina.

 

Foto: Malou Evers

← Naar overzicht