Fotowedstrijd Corso Zundert tijdens Zinderend Zundert

26 nov 2023
Fotowedstrijd Corso Zundert tijdens Zinderend Zundert

Het Zundertse Corso zit vol met schoonheid, emotie, kleurenpracht, saamhorigheid en beleving. Dit wordt jaarlijks vanuit honderden verschillende invalshoeken vastgelegd. Om die reden wordt jaarlijks de fotowedstrijd georganiseerd. Op die manier wordt er teruggekeken op het corsojaar.

Op zondag 17 december blikken we terug op het Corso van 2023 tijdens Zinderend Zundert, wat eerder bekend stond als Winterwonderland. Alle foto’s die op enige wijze een blik geven van voor- of achter de schermen van het evenement van dit corsojaar kunnen worden ingediend. Foto’s die de kleurenpracht van de bloemen en de grootsheid van de wagens tonen. Of de passie van de corsobouwers, de saamhorigheid binnen de buurtschappen, de beleving van bezoekers en medewerkers of verrassende details.

De foto’s worden tentoongesteld bij Café 2, Katerstraat 17, in Zundert. De tentoonstelling is open van 10.00 t/m 17.00uur. Om 16.00uur zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Heb jij dé corsofoto van 2023 gemaakt? Dien deze dan vooral in. Stuur je foto’s dan nog in vóór 3 december. Kijk voor meer informatie op onze website: www.corsozundert.nl/fotowedstrijd.

 

Cover foto: Mieke van den Heijkant – Van der Velde
W
innaar fotowedstrijd Corso Zundert 2022

← Naar overzicht