Corso Zundert ontwikkelt multifunctionele CorsoFeest-locatie

15 aug 2023
Corso Zundert ontwikkelt multifunctionele CorsoFeest-locatie

Corso Zundert, het grootse corso ter wereld, presenteert de multifunctionele feestlocatie   aan de Corsoboulevard (op het Oranjeplein). Aanleiding voor het creëren van deze locatie is de wens om de beschikbare ruimtes zo efficiënt mogelijk te gebruiken en hierdoor het evenement steeds duurzamer te maken . Op één locatie kan op zondag 3 september de optocht bekeken worden vanaf de A-tribune of vanuit het sponsorhome, en op zondagavond en op maandag 4 september kan er nagepraat en geproost worden. Dit wordt gerealiseerd door, na de optocht, het sponsorhome aan te passen en de ruimte naar achteren toe uit te breiden. 

De multifunctionele feestlocatie bestaat uit drie gedeeltes. Op de begane grond en op de vide op de eerste verdieping bevindt zich de feesttent,  rondom het grote podium. Deze indeling draagt bij aan een sfeervol en intiem CorsoFeest. De tent is zondag direct na de prijsuitreiking geopend  en op maandag de gehele dag. Zie voor de programmering www.corsozundert.nl/feest.

Op maandag is er tevens een publieksterras en een VIP-deck. Er wordt een VIP-arrangement aangeboden dat bestaat uit toegang tot het tentoonstellingsterrein, een rondleiding met gids langs alle corsocreaties en het bijwonen van het CorsoFeest, inclusief hapjes en drankjes, vanaf het VIP-deck. Het deck biedt een goed zicht op het podium, op de feestende corsobouwers  en op de Corsoboulevard. De kosten bedragen 85,- euro per persoon, exclusief btw.  Alle informatie over dit arrangement is te vinden op www.corsozundert.nl/corsomaandag-arrangement.

Het publieksterras is geopend vanaf maandagmorgen 10.00 uur en te vinden op de eerste verdieping van de CorsoFeest-locatie. Voor mensen met een beperking zijn er zitplaatsen op de begane grond. Het terras biedt de mogelijkheid om in alle rust te genieten van een kopje koffie of thee, met uitkijk op de Corsoboulevard waar het jaarmarktpubliek voorbijtrekt. Op maandagmiddag is er livemuziek. Tevens kunnen vanaf het terras de beelden bekeken worden op de LED-schermen die geplaatst worden op de Corsoboulevard. Het betreft beelden van het huidige corso, een kijkje achter de schermen en fragmenten van de geschiedenis van het corso. Ook het wandelende publiek op de Corsoboulevard kan deze beelden bekijken. Zo biedt de CorsoFeest-locatie voor elk wat wils.

← Naar overzicht