Zonnewijzer verkopers gezocht!

16 aug 2022
Zonnewijzer verkopers gezocht!

Word jij in het schooljaar 2022-2023 leerling in groep 7 of 8? En zit je op een van de basisscholen in de gemeente Zundert of in Schijf Dan mag jij dit jaar onze programmaboekjes Zonnewijzer verkopen.

Per verkochte Zonnewijzer ontvang je € 0,20. En als je meer dan 100 Zonnewijzers verkoopt, krijg je daar een bonus bovenop! Wil je graag onze programmaboekjes verkopen? Kom dan op dinsdag 16 augustus tussen 13.00 en 16.30 naar het Corso Centrum in Zundert. Hier worden de straten verdeeld en je krijgt dan gelijk je programmaboekjes mee! Je kunt gelijk starten met verkopen!

De niet verkochte boekjes en het geld dien je uiterlijk dinsdag 23 augustus vóór 16.30 weer ingeleverd te hebben bij het Corso Centrum. Het Corso Centrum vind je aan de Industrieweg 3 in Zundert. Heb je nog vragen, dan kun je altijd mailen met Rita de Meijer: rita.de.meijer@corsozundert.nl.

Vanaf 16 augustus op te halen in het Corso Centrum, Industrieweg 3 in Zundert.

 

LET OP: Ook na 16 augustus is het nog mogelijk voor deze leeriingen om Zonnewijzer op te halen voor verkoop. Mail met Rita de Meijer (rita.de.meijer@corsozundert.nl) voor de mogelijke tijdstippen.

← Naar overzicht