Voorverkoop tribunekaarten Corso Zundert start zaterdag 20 mei

17 mei 2017
Voorverkoop tribunekaarten Corso Zundert start zaterdag 20 mei

De voorverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2017 start op zaterdag 20 mei bij CultuurCentrum Zundert. Vanaf dinsdag 23 mei start ook de online voorverkoop. Online wordt dit jaar voor het eerst gewerkt met e-tickets die worden toegemaild. Vrienden van het corso kunnen al eerder kaarten aanschaffen.

Zaterdag 20 mei vanaf 8.00 uur ’s ochtends start de voorverkoop van tribunekaarten voor het corso. Ook dit jaar zal er weer een flinke rij staan van corsoliefhebbers die de beste plaatsen willen. De echte liefhebbers hebben er alles voor over om een plekje te bemachtigen op de hoofdtribune op de Markt. De hoofdtribune is dan ook steevast de eerste dag al uitverkocht.

 De online en de telefonische verkoop starten op dinsdag 23 mei. De balie is geopend op dinsdag 23 en woensdag 24 mei, dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni, en vanaf 20 mei op alle zaterdagen tot het corso. De balie is geopend van 13.00 tot 17.00 uur, en is telefonisch bereikbaar op 085-0602424. Via de website bestelt u kaarten op www.corsozundert.nl/online-verkoop.

 Online wordt dit jaar voor het eerst gebruikgemaakt van e-tickets. Entreekaarten worden per mail toegestuurd en bevatten een barcode die bij de entree gescand wordt. De tribunekaarten die online zijn gekocht worden een week voor corso toegestuurd per e-mail.

CultuurCentrum Zundert is gelegen aan de Molenstraat 5 te Zundert. De kaartverkoop voor de Vrienden van het Corso is woensdag 17 mei.

← Naar overzicht