Vikings vieren hun feestje op 11 januari

06 jan 2020
Vikings vieren hun feestje op 11 januari

Buurtschap Tiggelaar mocht in 2019 op de eerste zondag van september stoppen op de nieuwe Corsoboulevard. Hun wagen ‘Vikings’, een ontwerp van Erwin Braspenning, won met 634 punten en kreeg de derde publieksprijs. De buurtschap zal daarom als winnaar van Corso Zundert 2019 het erevaandel ontvangen van burgemeester Joyce Vermue.

Deze feestelijke gelegenheid is op zaterdag 11 januari en start vanaf 20:00 uur in Cultuur centrum De Schroef. Het vaandel wordt daarbij op een toepasselijke manier in de trant van de corsowagen gepresenteerd. De winnende buurtschap zelf zal vanaf 14.00 ’s middags al samen zijn bij Café De Ossekop, ‘de thuishaven van de Vikings’. Na een gezellig samenzijn en gezamenlijk wat gegeten te hebben komt de buurtschap ’s avonds in optocht naar De Schroef.

Onder alle bezoekers van het evenement wordt de dresscode ‘Vikings’ verspreid. Zij zullen bij feestlocatie De Schroef, buurtschap Tiggelaar als winnaar verwelkomen! En nadat daar de officiële plechtigheid heeft plaatsgevonden zal het Zundertse feestje losbarsten onder muzikale begeleiding van coverband The Fellas en DJ Patjuh.

Foto: Erwin Martens

← Naar overzicht