Verkoop programmaboekje Zonnewijzer door scholieren

25 jun 2019
Verkoop programmaboekje Zonnewijzer door scholieren

Zundert – Het alom bekende programmaboekje Zonnewijzer zal ook dit jaar niet ontbreken tijdens Corso Zundert. Een informatief en kleurrijk boekje als naslagwerk, om de puntentelling in bij te houden of als collectors item van het grootste corso ter wereld. Uiteraard zal dit boekje op zondag 1 september voorafgaand aan de optocht op straat verkocht worden. Maar ook dit jaar wordt het in Zundert, in de voorverkoop deur-aan-deur verkocht.

Corso Zundert biedt ook dit jaar de mogelijkheid aan basisschool scholieren uit Zundert, Achtmaal, Wernhout, Rijsbergen, Klein-Zundert en Schijf om deze programmaboekjes deur-aan-deur te verkopen. Kinderen die in schooljaar 2019-2020 leerling van groep 7 of 8 worden kunnen zich hiervoor op dinsdag 6 augustus tussen 13.30 en 16.30 melden in het Corso Centrum te Zundert. Hier worden de boekjes verdeeld, krijgen ze per scholier straten toebedeeld en mag het verkopen beginnen. De verkoopprijs per boekje is € 3,-, waarvan de scholier per verkocht boekje € 0,20 mag houden. Er is zelfs een bonus bij meer dan 100 verkochte boekjes.

De niet verkochte boekjes en het geld dient uiterlijk zaterdag 24 augustus vóór 14.00 ingeleverd te worden in het Corso Centrum. Het Corso Centrum vind je aan de Industrieweg 3 te Zundert. Wil je meer informatie of heb je vragen, mail dan naar rita.de.meijer@corsozundert.nl.

← Naar overzicht