Tribunekaarten in recordtempo uitverkocht!

04 jun 2018
Tribunekaarten in recordtempo uitverkocht!

Recent is de verkoop van start gegaan van de tribunekaarten van het Bloemencorso in Zundert, dat wordt gehouden op zondag 2 september. Vanwege grote belangstelling vanuit zowel particulieren als de reisbranche zijn alle tribuneplaatsen inmiddels uitverkocht danwel gereserveerd. Een ongelofelijk succes, maar ook erg jammer voor degenen die nog graag een zitplaats hadden willen bemachtigen.

Elk jaar komen er vanwege annuleringen enkele tribunekaarten opnieuw in de verkoop. De stichting Bloemencorso Zundert adviseert om regelmatig de website www.corsozundert.nl/ticketste bezoeken. U kunt direct online bestellen. Een bezoek aan onze corsobalie aan de Industrieweg in Zundert is geen garantie voor het kunnen kopen van tribunekaarten. Wel kunt u daar tijdens openingstijden voor alle andere vragen terecht.

Voor de volledigheid vermelden wij dat er nog wel volop entreekaarten te bestellen zijn. Graag wijzen we u op onze actie om voordelig entreekaarten voor het corso te kopen via www.corsozundert.nl/tickets. Op dit moment loopt de actie 4=3. U ontvangt 4 entreekaarten, voor het grootste corso ter wereld, voor de prijs van 3. De kortingscode die u nodig heeft is “vierisdrie”.

Wij zien u graag 2 september in Zundert.

Op de foto: Van Gogh – Buurtschap Klein Zundertse Heikant – Foto: Malou Evers

← Naar overzicht