Start kaartverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2019

19 mei 2019
Start kaartverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2019

Zundert – Op zaterdag 25 mei is de voorverkoop voor de tribunekaarten voor Corso Zundert gestart. Kaarten voor tribuneplaatsen kunnen ook dit jaar op twee manieren gekocht worden: Aan de Corsobalie in het Corso Centrum Zundert vanaf zaterdag 25 mei (binnen de openingstijden). Online zijn de kaarten op  dit moment nog niet verkrijgbaar. We hopen dit moment zo snel mogelijk bekend te maken.

Dit jaar staat de hoofdtribune op het Oranjeplein en zal de Zundertse jubel voor het eerst afspelen op een nieuwe locatie. Dit betekent dat er vanaf dit jaar meer tribuneplaatsen zijn voor de bouwers en toeschouwers van het corso. Op de nieuwe locatie zullen zij samen met de sponsoren getuige zijn van het bijzondere stopmoment.

Ben je ook benieuwd wat er zich de dagen voorafgaand aan de optocht afspeelt in Zundert? Dan is het mogelijk een Corsotour te boeken. Hiermee krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van het grootste bloemencorso ter wereld. Tijdens de Corsotour kunnen bezoekers de dagen voorafgaand aan corsozondag zien hoe bouwers de wagens afwerken met dahlia’s.

Via de website van Corso Zundert is het mogelijk om deze Corsotour te boeken.

Voor meer informatie over tribunekaarten, Corsotour, de locatie en openingstijden van de Corsobalie kun je kijken op www.corsozundert.nl/tickets.

Monument Valley

← Naar overzicht