Rabobank trotse partner Corso Zundert

16 jun 2023
Rabobank trotse partner Corso Zundert

Zaterdagavond 10 juni hebben Corné de Vooght namens Rabobank en Jos Jochems namens stichting Corso Zundert een partnerovereenkomst ondertekend tijdens de presentatie van de corso ontwerpen (maquette tentoonstelling) bij het Wapen van Zundert. Rabobank bevestigt hiermee opnieuw de samenwerking als hoofdsponsor van het grootste Corso ter wereld voor de editie van 2023.

Rabobank en Corso Zundert hebben vertrouwen in het partnerschap omdat ze vanuit een overtuiging werken aan dezelfde doelen. Beide partijen richten zich op een duurzame toekomst en geloven in de kracht van samenwerking. Voorzitter Jos Jochems ondertekende de sponsorovereenkomst namens Corso: “Ik ben blij en trots dat Rabobank opnieuw met Corso de samenwerking aangaat en dit kracht bij zet door hoofdsponsor te zijn in 2023. Corso kan niet zonder dit soort partners die in hun vezels voelen dat we samen bijdragen aan dezelfde doelen in onze samenleving.”

Als coöperatieve bank en als corso bouwende gemeenschap ben je per definitie sterk verankerd in de samenleving. Voor stichting Corso Zundert is samenwerken de basis voor alles wat ze doet. Ook Rabobank heeft samenwerken opgenomen in hun missie ‘Growing a better world together’. Corné de Vooght: “Als partners werken we aan een toekomstbestendige en vitale leefomgeving waar iedereen mee kan doen. We hebben duurzaamheid en inclusiviteit hoog op de agenda staan. Het is mooi te zien hoe Corso Zundert hier ook invulling aan geeft”.

Foto’s: Charles van Campenhout

Ondertekening sponsorcontract Rabobank

Ondertekening sponsorcontract Rabobank

← Naar overzicht