Open tentendag bij buurtschappen in Zundert

18 aug 2018
Open tentendag bij buurtschappen in Zundert

De corso koorts begint in Zundert al aardig op te lopen. Over ruim twee weken is het weer zover. Zondag 2 september gaan alle 20 buurtschappen met hun creatie  door de straten van Zundert. In de tenten wordt op dit moment nog volop gelast, geplakt en geëxperimenteerd met de techniek. Een mooie gelegenheid om eens te gaan kijken in de tent.

Zondag  19 augustus staan alle tenten vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur open  en kunt u gaan kijken naar de vorderingen van de wagens. In iedere tent zijn corsobouwers graag bereid vol enthousiasme te vertellen over hun wagen. Ook staat er voor u een kopje koffie klaar. U kunt een “rondje corso “doen op de fiets of met de auto waarbij u de buurtschappen kunt bezoeken.

Het Corsocentrum aan de industrieweg 3 in Zundert is die dag geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur. U kunt daar terecht voor de folder “rondje corso “met de plattegrond  waarop alle corsotenten staan vermeld. Ook kunt u tijdens deze openingstijden  in het Corsocentrum terecht voor andere informatie en de aankoop van entree en tribuneplaatsen. Op onze site www.corsozundert onder praktisch/bezoek de bouw vind u  ook een kaartje met de plaats van alle corsotenten.

← Naar overzicht