Omroep Brabant met Top 900 stembus op tentoonstelling Corsomaandag

04 sep 2022
Omroep Brabant met Top 900 stembus op tentoonstelling Corsomaandag

Omroep Brabant is gestart met de Top 900. De Top 900-stembus komt naar je toe! De stembussen voor de Top 900 zijn geopend! Op omroepbrabant.nl/top900 kun jij jouw lijstje inleveren met de beste muziek aller tijden. De Top 900 is dé ultieme muzieklijst voor alle Brabanders: de lijst is een mix van de grootste klassiekers, mooiste recente nummers en de beste Brabantse muziek.

De lijst wordt uitgezonden op Omroep Brabant Radio tussen 17 en 23 september. Maar die lijst moet eerst samengesteld worden door jou: de Brabander! Daarom trekt Omroep Brabant vanaf 5 tot en met 9 september de provincie is met een Stembus. We gaan zo veel mogelijk stemmen ophalen bij de luisteraar in de buurt. En ze komen ook bij Corso langs! De stembus van Omroep Brabant zal op maandag 5 september van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig zijn op het tentoonstellingsterrein. Kom hier zeker even kijken en stem!

Omroep Brabant maakt de hele week live radio vanuit de Stembus, want in de bus is een radiostudio gebouwd. En bij de bus staan stempelen. Je kunt dus kletsen met onze DJ’s en meteen je stem uitbrengen. Kom je langs maar heb je geen tijd om je lijstje in te vullen, of wil je nog even nadenken over op welke liedjes je nou eigenlijk gaat stemmen? Geen zorgen! Je kan een foldertje meekrijgen met de link!

Als je jouw stemlijstje inlevert, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen! Wat dacht je van 100 euro concerttegoed (5x) of een dikke bluetoothspeaker (5x). Alles weten over de Top 900? Kijk dan op omroepbrabant.nl/top900!

 

Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant

← Naar overzicht