Maquettefeesten Corso tijdens jaarlijkse Aardbeienfeesten

24 jun 2019
Maquettefeesten Corso tijdens jaarlijkse Aardbeienfeesten

Zundert – Bezoekers en inwoners van Zundert kunnen hun ogen de kost geven tijdens de jaarlijke Aardbeienfeesten. Naast de heerlijke Zundertse aardbei, de gezellige jaarmarkt en de programmering bij de Zundertse horeca, zijn de Maquettefeesten ook vast onderdeel van dit Zundertse aardbeien feestje.

Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni aanstaande worden de maquettes van twintig buurtschappen getoond in Cultuur Centrum De Schroef. Op de eerste zondag van september zullen deze creaties als echte corsowagens door de straten van Zundert rijden. Voor het eerst zullen zij de nieuwe Corsoboulevard aan het Oranjeplein paseren. Maar de maquettes van Corso Zundert zijn dus dit weekend al te bewonderen! Dit kan zaterdag van 13:00 tot 22:00 en zondag van 10.:00 tot 19:00. Tevens wordt de volgorde van de optocht bekend gemaakt. Dit gebeurd op zaterdag om 20:00.

Supersponsor en super contract
Tussen de maquettes zal op zaterdag nog een plechtigheid plaats vinden. Het bestuur van Stichting Bloemencorso Zundert is vereerd dat zij opnieuw een overeenkomst kunnen sluiten met een van hun supersponsors. Een dergelijke overeenkomst onderstreept het vertrouwen vanuit het bedrijfsleven naar het evenement en zijn vrijwilligers en vice versa. De voorzitter van Corso Zundert verwelkomt dan ook – samen met de portefeuillehouder publiciteit en sponsoring – de directeur Bedrijven van de Rabobank De Zuidelijke Baronie voor het vastleggen van deze mooie overeenkomst. Dit zal plaats vinden op zaterdag 29 juni om 15.00.

Corso Zundert bezoeken?
Wanneer u plannen heeft om Zundert te bezoeken tijdens Corso of toch nog een fijne tribuneplaats wilt, kijk dan voor informatie op www.corsozundert.nl/tickets. Gezien de nieuwe locatie van de hoofdtribunes aan de Corsoboulevard is de vraag naar kaarten erg hoog.

Foto: Erwin Martens

← Naar overzicht