Kindercorso Zundert zondag 17 september

13 sep 2023
Kindercorso Zundert zondag 17 september

Aanstaande zondag, 17 september, trekken de kleine Zundertse corsobouwers weer door de straten van Zundert tijdens de 73e editie van Kindercorso Zundert. Het parcours van het langste corso ter wereld loopt sinds vorig jaar andersom dan we gewend waren van 2019 en eerder. Vanaf het vertrekpunt op het terrein van CLTV gaat de stoet rechtsaf, over de CorsoBoulevard, via Molenstraat, Wildertsedijk, Burgemeester Manderslaan, over het terrein van de Willaert, langs de tribune op de Markt, door de Molenstraat, Prinsenstraat, Nachtegaalstraat en Lijsterstraat terug naar het CLTV-terrein. De optocht vertrekt om 13:30 uur.

Langs het parcours zullen op diverse plaatsen omroepers de langstrekkende stoet presenteren. De omroeppunten bevinden zich bij Café de Kèrel, Café Den Bels, in de Burgemeester Manderslaan, bij de Willaert, op de Markt en bij Café de Ossekop.

Na de optocht is er volop vertier voor de deelnemers met de kinderdisco en diverse kermisattracties. De weersvoorspellingen zien er goed uit, we gaan er dan ook buiten een mooi feestje van maken! Om 16:30 uur vindt hier ook de prijsuitreiking plaats.

Op zaterdag 16 september kunnen alle deelnemers tussen 10:00 uur en 14:00 uur hun startnummer komen ophalen in het Corso Centrum. De startnummers zijn al terug te vinden op de website www.kindercorsozundert.nl. Het aanschaffen van een Kindercorso heraldiekvlag of Kindercorso t-shirt is mogelijk tijdens het afhalen van de startnummers, of bij de muntverkoop op het CLTV-terrein tijdens het evenement.

← Naar overzicht