Kindercorso gaat ook dit jaar niet rijdend door

02 sep 2021
Kindercorso gaat ook dit jaar niet rijdend door

Op 19 september 2021 zou het Kindercorso voor de 70e keer door de Zundertse straten trekken. Helaas maken de geldende coronamaatregelen een optocht onmogelijk. Maar natuurlijk gaat de Zundertse jeugd gewoon weer bouwen, het Kindercorso gaat door! Niet rijdend door de straten, maar stilstaand bij de jonge corsobouwers thuis.

Na het succes van Kindercorso The Battle vorig jaar, is de organisatie er zeker van dat het Kindercorso ook dit jaar weer een mooi bloemenfeest gaat worden. Deelnemers gaan thuis aan de slag met het bouwen van hun creaties en presenteren die op 19 september aan de rondtoerende jury. Aan het einde van de middag zal via de Facebookpagina van Kindercorso Zundert de online prijsuitreiking plaatsvinden.

Dat het Kindercorso dit jaar voor de 70e keer plaatsvindt kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom gaan we er met alle deelnemers een mooi Kindercorsoverjaardagsfeestje van maken. Deelnemen aan deze bijzondere editie? De inschrijving opent binnenkort, houdt voor de exacte inschrijfperiode de Facebookpagina in de gaten.

 

Foto: Myrna Pinxteren

← Naar overzicht