Inleveren foto’s voor de fotowedstrijd uiterlijk 15 oktober

02 okt 2016
Inleveren foto’s voor de fotowedstrijd uiterlijk 15 oktober

Zundert – Iedereen die mooie corsofoto’s heeft gemaakt (en welke Zundertenaar heeft dat niet?) is welkom om mee te doen aan de corso-fotowedstrijd. Indienen van de foto’s moet uiterlijk 15 oktober.

De fotowedstrijd is een van de vier ‘jaargetijden’ van corso Zundert en hoort bij de herfst. Het is een tijd van terugblikken, het voorbije corso leeft voort in de herinnering en op duizenden foto’s.

Alle foto’s waarop het afgelopen corso op een mooie, verrassende, vernieuwende of interessante wijze is vastgelegd mogen meedoen. Er is geen vast thema, als het corso maar op een of andere manier een rol speelt.

Om mee te doen, levert u uiterlijk 15 oktober maximaal drie foto’s in bij CultuurCentrum Zundert, of per post aan postbus 250, 4880 AG Zundert. Daarnaast vragen wij u de foto’s óók digitaal in te sturen via fotowedstrijd@corsozundert.nl. Zie voor het volledige reglement van deelname www.corsozundert.nl/fotowedstrijd.

De foto’s worden geëxposeerd in CultuurCentrum Zundert in het weekend van 5 en 6 november. De winnaars worden bekendgemaakt op zaterdagavond 5 november.

← Naar overzicht