Geslaagde maquette feesten in Zundert

30 jun 2019
Geslaagde maquette feesten in Zundert

Zundert – Tijdens de Aardbeienfeesten in Zundert mogen natuurlijk de maquette feesten van Corso Zundert niet ontbreken. In het Cultuur Centrum De Schroef konden bezoekers een kijkje komen nemen naar de maquettes! Voor de Zundertenaar een mooi overzicht van het deelnemersveld. En voor hen voor wie het corso nieuw is, was dit de perfecte gelegenheid om kennis te maken met het grootste corso ter wereld.

Veelbelovend Corsojaar
Alle maquettes van de twintig deelnemende buurtschappen van Corso Zundert zijn in de dagen voor de maquettefeesten netjes binnen gebracht. Kleinere maquettes, grote maquettes, soms ook niet te tillen maquettes, ingekleurd maar soms nog wat te raden overlatend; ze stonden er allemaal weer! Waar – vanwege het weer – op zaterdag alleen de echte nieuwsgierigen een kijkje kwam nemen (en dat zijn er ook al veel!), werd het zondag nog drukker. Naast de maquettes van Corso Zundert was er nog veel meer informatie te vinden omtrent het dahliacorso. Onder andere door Corsief, de Corso Academie en Corso Experience werd hier vorm aan gegeven.

Nu iedereen de maquettes gezien heeft kan het speculeren over de winnende “corsocaros” beginnen. Voor de volgorde in de uitslag moeten we nog twee maanden wachten, maar de volgorde van de optocht is in ieder geval wel bekend. Afgelopen zaterdagavond is deze bekend gemaakt. Via deze link komt u direct bij de optocht volgorde voor dit jaar uit: www.corsozundert.nl/ons-corso/optocht-2019. Op de social media accounts van Corso Zundert vindt u de foto’s ook terug en is een video overzicht te vinden van de maquettes van dit jaar. Genoeg om na te genieten en als voer voor de Zundertse discussies deze zomer!

Corso maquettes
Wilt u de maquettes uitgewerkt in groot formaat bewonderen en zien rondgaan in een grote overweldigende optocht? Kom dan zondag 1 september naar Zundert. Boek nu en bezoek Zundert deze eerste zondag van september. Voor meer informatie kijkt u op deze website.

Corso Zundert - Volgorde optocht 2019

← Naar overzicht