Geen deur-aan-deur verkoop Zonnewijzers

23 aug 2021
Geen deur-aan-deur verkoop Zonnewijzers

Door de verlenging van de Corona maatregelen heeft het bestuur heel wat besluiten moeten nemen. Een van de zaken die Stichting Bloemencorso Zundert helaas ook heeft moeten annuleren is dat er dit jaar geen deur-aan-deur verkoop van de Zonnewijzers kan plaats vinden. Hiermee worden vele honderden onnodige contact momenten aan de voordeur en in het Corso Centrum voorkomen. 

Uiteraard is het wel mogelijk om de Zonnewijzer te bestellen bij de aanschaf en reservering van tickets voor een bezoek aan het tentoonstellingsterrein. Dit kan (spoedig) via het ticketsysteem wat te bereiken is via www.corsozundert.nl/tickets. Tevens is het mogelijk om een Zonnewijzer aan te schaffen bij de Corsobalie in het Corso Centrum in Zundert. Klik hier voor de openingstijden van de Corsobalie.

Wij snappen dat dit vervelend is voor de kinderen die dit jaar met de verkoop van de Zonnewijzers een centje over wilden houden. Helaas zijn er geen mogelijkheden passend binnen de afspraken en maatregelen. Excuus voor de late berichtgeving.

← Naar overzicht