Fotowedstrijd corso 2021 gaat door!

07 nov 2021
Fotowedstrijd corso 2021 gaat door!

Op zondag 19 december 2021 zal er weer een fotowedstrijd gehouden worden om terug te kijken op het corso van 2021. Alle foto’s zullen hierbij ook tentoongesteld worden.

Alle foto’s die op enige wijze een blik geven van voor- of achter de schermen van het evenement van dit corsojaar kunnen worden ingediend. Het gaat om beelden die de kleurenpracht van de bloemen en de grootsheid van de wagens tonen, maar vaak ook de passie van de corsobouwers, de saamhorigheid binnen de buurtschappen, de beleving van bezoekers en medewerkers of verrassende details.

Vanwege een aangepast corso is er ook besloten om de categorieën waarin voorheen winnaars gekozen werden los te laten. De regels met betrekking tot de fotowedstrijd staan beschreven in het reglement, wat te vinden is op www.corsozundert.nl/fotowedstrijd.

Meer informatie over waar deze fototentoonstelling zal zijn, openingstijden en prijsuitreiking volgt zo snel mogelijk via onze social mediakanalen en onze website www.corsozundert.nl/fotowedstrijd.

Belangrijk voor nu is dat het insturen van foto’s vanaf nu mogelijk is en kan tot uiterlijk zondag 5 december.

 

Foto: Marcel van Dorst

← Naar overzicht