CorZo! Expo

02 aug 2021
CorZo! Expo

De corso-expo is terug! Niet in de grootse vorm van vorig jaar, maar in een enigszins afgeslankte vorm. En nog steeds de moeite waard.

Het Vincent Van GoghHuis en Stichting Bloemencorso Zundert hebben de handen ineengeslagen. In één van de ruimtes van het Van GoghHuis kunt u van 4 augustus tot en met corsomaandag (6 september 2021) een overzicht van een jaar corso bouwend Zundert beleven.

Bij ‘CorZo!’ tonen wij u zeven aspecten van het corso op zeven zuilen, aangevuld met beeld en geluid en andere bijzondere wetenswaardigheden. Een jaar van ideeën, van maken en creëren. Een jaar van samen aan de slag op het veld en in de tent. Een jaar van veel plezier en vreugde en soms van teleurstelling. Een jaar van leven met hart en ziel. Want zo doen we dat in Zundert.

U kunt deze expositie bezichtigen tijdens de openingstijden van het Vincent Van GoghHuis in Zundert. Een bezoek aan de expo is goed te combineren met een bezoek aan het geboortehuis van Vincent Van Gogh aan de Markt 26-27 in Zundert. Voor meer informatie over het Van GoghHuis zie www.vangoghhuis.com. De openingstijden zijn:

Woensdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag & zondag: 12.00 – 17.00 uur.

 

Foto: Erwin Martens

← Naar overzicht