Corsoman René Bastiaansen overleden

23 mrt 2020
Corsoman René Bastiaansen overleden
Met verslagenheid hebben wij vanmorgen het bericht ontvangen dat oud-voorzitter René Bastiaansen is overleden. René voerde een ongelijke strijd tegen een ziekte waar niemand tegen kan blijven vechten. Van 1999 tot en met oktober 2009 was René gepassioneerd voorzitter van onze stichting Bloemencorso Zundert. Hij heeft deze functie met verve bekleed. Hij stond aan het roer van de herstructurering van Stichting Bloemencorso Zundert. In januari 2010 werd hij voor zijn verdiensten benoemd tot erelid. Hierna werd hij voorzitter van Stichting lokale omroep Zundert (ROS). Sinds 2014 was hij actief als voorzitter van Stichting Corsief. Verder hanteerde René ook de voorzittershamer bij de Dorpsraad Klein Zundert.
Bescheiden, deskundig, warm, geëngageerd, een inspirator, oprecht geïnteresseerd in de mensen om hem heen, gehoord zonder zijn stem te verheffen…. Allemaal treffende omschrijvingen van René die vandaag voorbij zijn gekomen.
Zelf omschreef hij zich als: coach, probleemoplosser en gemeenschapsbouwer. Dat is zoals we hem hebben mogen leren kennen.
Wij bedanken René voor zijn vriendschap en zijn uitzonderlijke inzet als verbinder en ‘bruggenbouwer’.
Zowel binnen- als buiten de corso vergaderingen.
Mensen als René maken het verschil…
We zullen hem enorm gaan missen.
Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.
Corso Zundert
← Naar overzicht