Corso Zundert zoekt enthousiaste en ambitieuze vrijwilligers voor dagelijks bestuur

24 mei 2021
Corso Zundert zoekt enthousiaste en ambitieuze vrijwilligers voor dagelijks bestuur

De stichting Bloemencorso Zundert is een professionele vrijwilligersorganisatie die altijd in ontwikkeling is. Hoewel gedreven door vrijwilligers draagt het dagelijks bestuur stevige verantwoordelijkheden. Voor het stichtingsbestuur komen op korte termijn drie functies vacant. Ben jij die enthousiaste en ambitieuze vrijwilliger die niet vies is van hard werken voor een groter maatschappelijk belang in ‘het Zundertse’? Dan zoeken wij jou om ons team te komen versterken.

De stichting Bloemencorso Zundert gelooft in een gezonde organisatie waarbij regelmatig vernieuwing plaatsvindt. Daarom werkt het dagelijks bestuur met een aantal termijnen waarna de bestuursfuncties weer vacant komen ten behoeve van ‘een frisse blik’. Per 1 oktober 2021 zoeken wij een nieuwe secretaris voor ons bestuur en een portefeuillehouder operationele diensten. Per 1 oktober 2022 komt ook de functie van penningmeester vacant. Het betreft drie stevige vrijwilligersfuncties waarbij kennisoverdracht en een periode van inwerken zeer wenselijk is.

Voel jij je aangetrokken tot een van deze functies dan nodigen we je van harte uit om te reageren via vacatures@corsozundert.nl Graag ontvangen we in een paar zinnen een korte motivatie waarom jij je in zou willen zetten voor het Zundertse Corso en een korte beschrijving van je CV (inclusief contactgegevens). Na 27 juni bekijken we de binnengekomen reacties en nemen we contact met je op.

Heb je meer vragen over wat er precies bij deze functies van je verwacht wordt? Kijk dan eens op www.corsozundert.nl/vacatures voor een uitgebreidere omschrijving van het takenpakket.

← Naar overzicht