Corso Zundert trots: Rabobank De Zuidelijke Baronie tekent nieuw meerjarencontract

29 jun 2019
Corso Zundert trots: Rabobank De Zuidelijke Baronie tekent nieuw meerjarencontract

Zundert – Op de eerste zondag in september is Zundert in de ban van corso. Het evenement Corso Zundert is inmiddels wereldwijd bekend met steevast bezoekers uit verschillende hoeken van de wereld. Maar Corso Zundert blijft tegelijk ook een regionaal en lokaal feest waar veel mensen naar uit kijken. Deze lokale betrokkenheid uit zich via de twintig deelnemende buurtschappen, al de bezoekers, de vrijwilligers rondom het evenement en als laatste – maar zeker niet de minste – de support van de sponsoren. Corso Zundert kan niet zonder een van hen! Trots uit Stichting Bloemencorso Zundert zich dan ook: Dank aan allen!

‘Growing a better world together’
Samen werken aan een betere wereld, de missie van Rabobank de Zuidelijke Baronie. Een evenement als Corso Zundert verbroederd en verbind mensen. Net als bijvoorbeeld sport- of jeugdverenigingen. Corso Zundert speelt dus ook een cruciale rol in de lokale leefomgeving. Zowel de Rabobank als Stichting Bloemencorso Zundert delen deze overtuiging. En beide partijen onderstrepen dan ook boodschap van de Rabobank: samen werken verbeterd écht de wereld!

Deze overtuiging en de gedeelde ambities op bestuurlijk, financieel en gezondheidsvlak of op gebied van duurzaamheid en de maatschappelijke rol, geven aanleiding tot vertrouwen in elkaar. Dit gecombineerd met de eerdere jarenlange samenwerking resulteerde er in dat zaterdag 29 juni een nieuwe sponsorovereenkomst tussen beide partijen getekend is. Met trots wil Stichting Bloemencorso Zundert samen met de Rabobank er naar streven om deze cruciale rol in onze gemeente te blijven vervullen. Stichting Bloemencorso Zundert bedankt de Rabobank en daarmee ook alle andere sponsoren die ons evenement mee mogelijk maken!

Beleving ‘Zundertse jubel’ op de Corsoboulevard
Bezoekers, bouwers, nieuwsgierigen, ontwerpers, sponsoren, genodigden… Het liefst zou Corso Zundert allen een stoeltje op de eerste rang bieden om de ‘Zundertse jubel’ mee te kunnen maken. Nu is dat een illusie, maar met de stap welke we dit jaar gaan maken zijn we trots dat we zoveel mogelijk geïnteresseerden bij de ‘jubel’ kunnen betrekken. De Corsoboulevard – zoals de locatie van de hoofdtribune en VIP locatie heet – gaat dit mogelijk maken. Voor meer informatie of het boeken van (tribune)tickets kijkt op onze website www.corsozundert.nl.

 

Rabobank De Zuidelijke Baronie en Corso Zundert tekenen nieuw contract

Rabobank De Zuidelijke Baronie en Corso Zundert tekenen nieuw contract

Rabobank De Zuidelijke Baronie en Corso Zundert tekenen nieuw contract

← Naar overzicht