Corso Academie 5 gaat starten!

17 jun 2019
Corso Academie 5 gaat starten!

Zundert – In de tweede helft van september gaat de vijfde Corso Academie van start. Een uniek leertraject geleidt door vrijwilligers, die dit om de drie jaar aanbieden. Om de twee weken is er op woensdagavond (19:30 tot 22:00 uur) een vol programma waarin je kennis maakt en leert over verschillende facetten die horen bij het ontwerpen van een corsowagen.

Tijdens de cursus word je door verschillende ontwerpers of corso kenners uitgedaagd, leer je tekenen, ideeën bedenken, maquette bouwen en presenteren. De helft van de cursusavonden wordt besteed aan het leren van nieuwe technieken en de andere helft wordt besteed aan het uitwerken van je eigen ideeën. Eind mei 2020 wordt de Corso Academie afgerond, zodat je begin juni een vorm van een (corso)examen kunt doen. De Corso Academie is leuk, gezellig, spannend en nuttig ineen!

Je leeftijd of de mate waarin je ervaring hebt met het ontwerpen doet er niet zoveel toe. Iedereen van veertien jaar en ouder is welkom op de Corso Academie. De kosten voor materialen en cursuskosten zijn zestig euro. De Corso Academie wordt gegeven in het Corsocentrum aan de Industrieweg in Zundert. Opgeven kan tijdens de maquette feesten in Cultuurcentrum De Schroef. We starten als we tien deelnemers hebben en kunnen maximaal vijftien deelnemers begeleiden.

Wil je meer info dan kun je hiervoor bellen naar 06-23709972.

Foto: Sandra Mutsters

← Naar overzicht