Archief website Corso Zundert is vernieuwd!

29 dec 2022
Archief website Corso Zundert is vernieuwd!

Wist je dat…

archief.corsozundert.nl is vernieuwd en de pagina ‘2022’ compleet is?

Al een aantal jaar is er achter de schermen gewerkt om het archief completer te maken, is een beeldarchief op YouTube opgezet met historische video’s en is de digitale infrastructuur vernieuwd.

In 2022 was het uiterlijk van de site aan vernieuwing toe. Het archief is nu een stuk moderner, frisser en gebruiksvriendelijker met zelfs nieuwe functies. Zo staat er bijvoorbeeld naast iedere foto wie de foto heeft gemaakt mits bekend en kun je video’s op groot scherm zien. Een betere ondersteuning voor smartphones maakt het handzamer op een kleiner scherm. Verder zal er steeds meer info verschijnen zoals oude Zonnewijzers en artikelen.

En… 2022 is volledig gevuld met zo’n 60 video’s, meer dan 1000 foto’s, alle juryrapporten, wagenbeschrijvingen, de Zonnewijzer en alle Corsosounds! Een jaar waarin maar één wagen geen geluid had, namelijk Rode Kool van Buurtschap Raamberg.

Dank aan iedereen die met de vernieuwingen heeft meegeholpen! Ga naar archief.corsozundert.nl en ontdek het vernieuwde archief zelf.

Archief website Corso Zundert

← Naar overzicht