5 & 6 september 2021

Puzzel

Tòch nog een Bloemencorso Zundert …in 1.000 stukjes Het jaar 2020 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van het bloemencorso in Zundert was voor velen een fikse aderlating.

Bestel hier je puzzel

Uitgeverij Pix4Profs presenteert, met medewerking van Stichting Bloemencorso Zundert, een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige compilatie van de heraldieken van de 20 deelnemende buurtschappen, gecombineerd met beelden van het corso. Onmisbaar voor iedere corsoliefhebber én voor iedere puzzelliefhebber.

Deze corsopuzzel heeft de prijs van € 21,95 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op. De puzzel zit verpakt in een exclusief ontworpen doos. Met de aankoop van deze puzzel steunt u bovendien Stichting Bloemencorso Zundert. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.

Bestel je UNIEKE corsopuzzel door op onderstaande button te klikken!

U krijgt bij aankoop een bevestiging, waarmee u op de afhaaldag in februari uw puzzel in ontvangst kunt nemen. U kunt ook uw puzzel laten bezorgen. De kosten hiervoor vindt u bij de bestelpagina van de puzzel.

Bestel hier je puzzel
unesco