Rabobank blijft komende drie jaar hoofdsponsor van Corso Zundert

29 aug 2024
Rabobank blijft komende drie jaar hoofdsponsor van Corso Zundert

Op 29 augustus hebben Rabobank de Zuidelijke Baronie en stichting Corso Zundert de samenwerking opnieuw bekrachtigd door een driejarige partnerovereenkomst te ondertekenen. De ondertekening werd gedaan door Corné de Vooght namens Rabobank en John Vriends namens Corso Zundert. De ondertekening vond plaats bij de winnaar van 2023, buurtschap Poteind. Rabobank bestendigt hiermee de samenwerking als hoofdsponsor van het grootste Corso ter wereld.

Rabobank en Corso Zundert hebben vertrouwen in het partnerschap omdat ze vanuit een overtuiging werken aan dezelfde doelen. Beide partijen richten zich op een duurzame toekomst en geloven in de kracht van samenwerking. Rabobank heeft als missie ‘Growing a better world together’. Een duurzame samenleving en inclusiviteit zijn binnen de missie belangrijke thema’s. De ambities van Stichting Corso Zundert op het gebied van maatschappelijke betekenis, verduurzaming, respect, inclusiviteit, gezondheid, en financiën sluiten goed aan op deze missie. Stichting Corso Zundert en Rabobank zijn ervan overtuigd dat het Corso een cruciale rol speelt in de lokale leefomgeving. Middels deze sponsorovereenkomst werkt Rabobank mee aan het bestendigen van deze maatschappelijke rol voor nu én in de toekomst.

Voorzitter John Vriends ondertekende de sponsorovereenkomst namens Corso: “Ik ben trots en dankbaar dat we in Rabobank zo’n mooie samenwerkingspartner hebben. Het feit dat zij een contract voor drie jaar met het Corso aangaan, geeft ons vertrouwen en zekerheid. Het mooiste vind ik dat dit partnerschap gebaseerd is op inhoud en gedeelde waarden. Dat maakt de verbinding alleen maar sterker. Ook is het prachtig dat Rabobank de bijdrage voor de buurtschappen heeft verhoogd naar 500 euro.”

Foto’s: Erwin Martens

Overhandiging van het Sponsorcontract aan voorzitter John Vriends

Overhandiging van het Sponsorcontract aan voorzitter John Vriends

← Naar overzicht