5 & 6 september 2021
1200 x 627 Corsotour (Groot)

Corsotour

De Corsotour is een arrangement dat is ontstaan uit vragen van bezoekers. Als corsoliefhebber heb je de gelegenheid om de bouw zelf mee te maken! Op donderdag 29 augustus, vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus 2019, de dagen voor corsozondag, staan alle buurtschappen op scherp om de dahlia’s op de wagens aan te brengen: het zogenaamde tikken. Je kunt dit hectische proces live meemaken door een kijkje te nemen achter de schermen.

De Corsotour is ook ontzettend leuk voor kinderen! Zundertse kinderen bouwen van jongs af aan mee aan de wagens.

Het complete arrangement ziet er als volgt uit:

De duur van het programma is ongeveer 3 uur. Ontvangst in Café-Zaal Het Wapen van Zundert, Katerstraat 12 in Zundert waar we ook zullen afsluiten.

De corsotour gaat te voet of per fiets (zelf voor een fiets zorgen) in groepen van 15 personen. Denk er hierbij aan om stevige (wandel)schoenen aan te doen, de corsotent is immers een bouwplaats.

De Corsotour vind plaats op de volgende datums en tijdstippen:

De tours om 14.00 uur gaan per fiets. Dit wordt sterk aangeraden aangezien je dan ook kunt genieten van de mooie omgeving van Zundert! De tours om 19.00 gaan te voet.

Ook is het mogelijk voor mindervaliden om deel te nemen aan de corsotour. Hiervoor zijn een aantal plaatsen gereserveerd op donderdag om 19.00. Let op! Er zijn maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar voor deze tour.

Op vrijdag en zaterdag om 20.00 is het mogelijk om aan een Engelstalige tour deel te nemen.

De kosten van de Corsotour bedragen: t/m 12 jaar € 7,50 en vanaf 13 jaar € 18,00 p.p.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd mailen naar corsotour@corsozundert.nl

 

Direct boeken Naar de site