1 & 2 september 2019
corsotour-tekst

Corsotour Extra

Op de dagen voor corsozondag staan alle buurtschappen op scherp tijdens het proces waarbij, na maanden wachten, de dahlia’s eindelijk op de wagen getikt worden. De Corsotour Extra biedt corsoliefhebbers van jong en oud de kans om dit proces live mee te maken. Onder leiding van een gids neemt u een kijkje achter de schermen en komt u alles te weten over de bouw van het grootste bloemencorso.

Het programma van de corsotour ziet er als volgt uit:

Voor elke deelnemer is er een goodiebag met inhoud. De duur van het programma is ongeveer 3 uur. Ontvangst in Café-Zaal Het Wapen van Zundert, Katerstraat 12 in Zundert, waar de tour ook weer zal eindigen.

De corsotour wordt op verschillende avonden en middagen gehouden waarbij er maximaal plaats is voor 60 deelnemers, 4 groepen van 15. Het bezoek naar de corsotent gaat te voet, per fiets (zelf voor een fiets zorgen) of per autobusje. Voor mensen die slecht ter been zijn is het aan te raden om te kiezen voor de optie ‘autobusje’.

De tour vindt plaats op de laatste paar dagen voor het bloemencorso. Op donderdag vindt deze om 19.00 plaats en op vrijdag en zaterdag om 14.00 en 19.00.

Het is ook mogelijk om de corsotour bij te wonen onder leiding van een Engelse gids. Zo is het ook voor internationale bezoekers mogelijk om deel te nemen aan deze interessante activiteit. De Engelse tour vindt plaats op zaterdag om 20.00.

De kosten van de corsotour bedragen:

 

Direct boeken kan via: http://corsozundert.nl/tickets
Voor meer informatie kun je  bellen met de Corsobalie op telefoonnummer: +31(0)76 889 40 30.

Direct boeken Naar de site