Werkgroepleider PR

 

Over de organisatie

De werkgroep PR is onderdeel van de commissie Publiciteit & Sponsoring van de Stichting Bloemencorso Zundert. De werkgroep houdt zich bezig met het vertellen van het corsoverhaal aan iedereen die het maar horen wel (en zelfs aan wie het niet horen wil) – het bekend maken van het corso aan de buitenwereld op allerlei manieren, zoals met social media, advertenties, affiches en folders, commercials en contacten met journalisten.

 

Taakomschrijving

De werkgroepleider PR (m/v) stuurt de werkgroep aan. Hij of zij zit de vergaderingen van de werkgroep voor en zorgt dat de vrijwilligers in de club tot hun recht komen. Als je kennis en ervaring met PR en marketing hebt is dat fijn, maar het hoeft niet per se. Hetzelfde geldt voor kennis van het corso: dat is meegenomen, maar geen voorwaarde. Je belangrijkste taak is om de club aan te sturen en te zorgen dat iedereen op zijn plek zit.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?

De werkgroep PR draait het hele jaar door, waarbij de piek van de activiteiten van mei tot en met het corso is. Reken op twee vaste vergadering per maand (een keer met de werkgroep en een keer met het managementteam van de commissie) en verder nog losse bijeenkomsten met kleinere groepjes om alle activiteiten op de rit te krijgen.

 

Corso Zundert

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

 

 

Contact

Voor meer informatie of om te reageren:

 

Contactpersoon: Ad Boemaars, portefeuillehouder Publiciteit & Sponsoring

E-mail: ad.boemaars@corsozundert.nl

Telefoon: 06-14849880