Medewerker(s) Website / App

 

Over de organisatie
De portefeuille Publiciteit en Sponsoring is verantwoordelijk voor het uitdragen van het corso naar de buitenwereld. Een belangrijk onderdeel daarin vormen de (internationale) website en de recent ontwikkelde App. Aangestuurd door de webmaster werkt een kleine werkgroep het hele jaar door aan het updaten en uitbreiden van website. Daarmee proberen we de website een zo professioneel mogelijke uitstraling te geven met vooral veel grafische elementen in een moderne vormgeving. Daarnaast bevat de website ook een aantal onderdelen waar een mooi stukje zelf ontwikkelde en onderhouden techniek achter zit zoals het complete archief en de online webshop voor o.a. het bestellen van kaarten. Ook de App is zelf ontwikkeld en wordt jaarlijkse uitgebreid. Daarnaast verleend het webteam een aantal  ondersteunende diensten zoals het beheer van de e-mail adressen, de servers, de nieuwsbrief mailing.

 

Taakomschrijving
Er zijn verschillende taken die je afhankelijk van je achtergrond en interesse zou kunnen ondersteunen, overnemen of nieuw oppakken

  • Front-end webdesign, bv. het implementeren van nieuwe grafische elementen, interaction designs.
  • Server beheer, beveiliging en setup (bv. via htaccess), analytics
  • Content integratie via web api’s van bv. twitter, facebook, instagram, flickr, google maps, etc.
  • Cross platform App development (iOS, Android)

 

We zoeken
Vrijwilligers met programmeer ervaring en bij voorkeur een achtergrond in web technologieën zoals html, css, javascript/jQuery, php,  web api’s en die enthousiast zijn om 1 van de bovengenoemde taken mee op te pakken en daar ook een stuk verantwoordelijkheid voor te nemen.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?
In principe wordt er een heel jaar door aan het onderhoud van de website en App gewerkt, met uiteraard een piek rondom het corso. Typisch bepalen we in de maanden na het corso welke zaken we op gaan pakken voor het komende corso en proberen we al een heel deel van de (technische) implementatie in de corso (bouw) luwe wintermaanden te doen.

Het webteam werkt vrij autonoom, zodat iedereen in zijn eigen tijd wanneer het hem het beste uitkomt zijn taken kan uitvoeren. Vaak zal de tijdsinvestering in pieken verlopen en je moet het vooral leuk vinden er tijd in te stoppen om iets moois en kwalitatief goeds te maken.

 

Corso Zundert

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact
Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Ralph Braspenning, Webmaster
E-mail: webmaster@corsozundert.nl
Telefoon: 06-27213036
Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld