Vormgever

 

Over de organisatie

De werkgroep PR is onderdeel van de commissie Publiciteit & Sponsoring van de Stichting Bloemencorso Zundert. De werkgroep houdt zich bezig met het vertellen van het corsoverhaal aan iedereen die het maar horen wel (en zelfs aan wie het niet horen wil) – het bekend maken van het corso aan de buitenwereld op allerlei manieren, zoals met social media, advertenties, affiches en folders, commercials en contacten met journalisten.

 

Taakomschrijving

Een belangrijke taak van de werkgroep is het verzorgen van de grafische vormgeving van de uitingen van de Stichting Bloemencorso Zundert, uiteraard in de huisstijl. Denk aan affiches, folders, toegangskaarten, plattegronden en de Zonnewijzer, maar ook aan filmpjes op social media en de commercial van het corso. We vragen iemand met veel creativiteit en enige ervaring in grafische pakketten als Photoshop en Indesign. Iemand die graag mooie dingen maakt en het corso een stap vooruit wil helpen.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?

De werkgroep PR draait het hele jaar door en ook de activiteiten van de vormgevers liggen verspreid. We proberen veel klussen te plannen en vroegtijdig te doen, maar soms is het ook nodig last-minute opdrachten te doen. De hoeveelheid tijd die je erin steekt kun je voor een belangrijk deel zelf bepalen.

 

Corso Zundert

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

 

 

Contact

Voor meer informatie of om te reageren:

 

Contactpersoon: Ad Boemaars, portefeuillehouder Publiciteit & Sponsoring

E-mail: ad.boemaars@corsozundert.nl

Telefoon: 06-52382031