Tekstschrijver

 

Over de organisatie

De werkgroep PR is onderdeel van de commissie Publiciteit & Sponsoring van de Stichting Bloemencorso Zundert. De werkgroep houdt zich bezig met het vertellen van het corsoverhaal aan iedereen die het maar horen wel (en zelfs aan wie het niet horen wil) – het bekend maken van het corso aan de buitenwereld op allerlei manieren, zoals met social media, advertenties, affiches en folders, commercials en contacten met journalisten.

 

Taakomschrijving

We vertellen het verhaal van het corso in woord en beeld. Voor de woorden zoeken we iemand die het corso goed kent en in staat is om het gevoel van het corso in woorden te kunnen vatten. Die woorden hebben we nodig in de folder, in de Zonnewijzer, op de website en de app, bij onze posts op Facebook en noem maar op. Natuurlijk ben je niet alleen schrijver, maar denk je graag creatief mee over hoe we het verhaal van het corso zo goed mogelijk aan de wereld kunnen vertellen.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?

De werkgroep PR draait het hele door, en vergadert een keer per maand. Hoeveel tijd je erin steekt kun je voor een belangrijk deel zelf bepalen.

 

Corso Zundert

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

 

 

Contact

Voor meer informatie of om te reageren:

 

Contactpersoon: Ad Boemaars, portefeuillehouder Publiciteit & Sponsoring

E-mail: ad.boemaars@corsozundert.nl

Telefoon: 06-52382031