Medewerker(s) Google Adwords werkgroep PR, marketing, verkoop en klantrelaties

 

Over de organisatie

De werkgroep is onderdeel van de portefeuille publiciteit en sponsoring en verantwoordelijk voor de algehele uitstraling van het evenement bij bezoekers, sponsoren en de media. Social media en grafische vormgeving zijn zeer belangrijke facetten binnen deze werkgroep. De portefeuille publiciteit en sponsoring bestaat uit een drietal werkgroepen. Marketing, promotie en presentatie, PR en vormgeving en de werkgroep Sponsoring . De werkgroep Marketing promotie en presentatie zoekt nog versterking.

 

Taakomschrijving

  • Jaarlijks in samenwerking met de andere leden een marketingplan opstellen
  • Google Adwords campagne opstellen
  • Adviseren en coördineren van online marketing activiteiten

 

We zoeken

Een Google Adwords expert vrijwilliger die precies weet met welke campagnes Corso Zundert een groot bereik genereert op internet. Je bent niet alleen bekend met Google Adwords maar weet ook hoe je Google Adwords in zet. Je bent een vrijwilliger met affiniteit met zowel Corso Zundert als met online marketing. Je bent enthousiast en daadkrachtig. Je werkt resultaatgericht en hebt een analytisch vermogen.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?

Maandelijks vindt er een vergadering plaats waarbij de werkgroep samen komt om alle lopende zaken te bespreken. Omdat jij een Google Adwords campagne opzet, vertel jij tijdens deze vergaderingen hoe het loopt. Natuurlijk willen we mensen bereiken in het “corsoseizoen” dus in deze tijd ga jij een campagne opzetten. (De precieze tijd zal met jou besproken worden).

 

Corso Zundert

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon:

Paul Bastiaansen , lid werkgroep PR,Marketing, Verkoop en Klantrelaties.

E-mail: paul.bastiaansen@corsozundert.nl

Telefoon: 06 21834468

 

Chantal Hereijgers, teamleider PR marketing verkoop en klantrelaties

E mail: chantal.hereijgers@corsozundert.nl

Telefoon: 0627507455

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert