MEDEWERKER(S) WERKGROEP PR INFO STAND

 

Over de organisatie

Met duizenden vrijwilligers bij de buurtschappen en honderden binnen de corso-organisatie organiseren we het grootste dahliacorso ter wereld. De organisatie is het hele jaar door bezig met de voorbereidingen, de uitvoering en de afronding van het evenement rond de eerste zondag van september.

 

De werkgroep PR Info Stand is onderdeel van de portefeuille publiciteit en sponsoring en verantwoordelijk voor de algehele uitstraling van het evenement bij bezoekers, sponsoren en de media. Zij vertegenwoordigt de stichting naar buiten. De werkgroep PR Info Stand zoekt nog versterking voor hun promotieteam

 

We zoeken

Enthousiaste vrijwilligers met affiniteit met Corso Zundert. Je vindt het leuk om 2 a 3 keer per jaar het Corso te promoten bij diverse evenementen/braderieën. Je bent representatief, werkt graag in een team, maakt makkelijk contact en kunt mensen overhalen om onze ontmoeting met de zon te bezoeken.

 

Corso Zundert

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact

Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Britt van Heusden

Tel: 06-51140577

E-mail: passie@corsozundert.nl

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert