PORTEFEUILLE AUTOUR DE CORSO; WERKGROEP ONTHAAL EN VERMAAK;

werkgroeplid Jaarmarkt

 

Over de organisatie
Met duizenden vrijwilligers bij de buurtschappen en honderden binnen de corso-organisatie organiseren we het grootste dahliacorso ter wereld. Corso Zundert wordt erkend als sociaal en cultureel toonaangevend evenement en werd als eerste traditie op de nationale Unesco inventaris van Immaterieel Cultureel Erfgoed geplaatst. De Jaarmarkt valt onder de werkgroep onthaal en vermaak. Deze werkgroep valt onder portefeuille Autour de Corso. Deze portefeuille draagt zorg voor en organiseert alle publieks- en medewerkers gerichte activiteiten incl. kindercorso gedurende het gehele corsojaar.

 Taakomschrijving

  • Het organiseren/afzetten van de Jaarmarkt van het corso Zundert.
  • Denk hierbij aan het afzetten van parcours, met de organisatie van de Jaarmarkt nauw contact houden bij eventuele veranderingen ter plaatse.

We zoeken
Een enthousiaste dame/heer welke het leuk vind om deze kleine werkgroep te ondersteunen.

 

 

Hoeveel tijd vragen we van je?
Vanaf enkele weken voor het corso een moment om rondom de route aankondiging brieven rond te brengen en het corsoweekend  s’morgens afzetten van het parcours

 

 

Corso Zundert           

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact
Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Marie-Louise Kerstens
E-mail:marie-louise.kerstens@corsozundert.nl

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld