PORTEFEUILLE AUTOUR DE CORSO; WERKGROEP EDUCATIE;

Helpende handjes Corziezo

 

Over de organisatie
Met duizenden vrijwilligers bij de buurtschappen en honderden binnen de corso-organisatie organiseren we het grootste dahliacorso ter wereld. Corso Zundert wordt erkend als sociaal en cultureel toonaangevend evenement en werd als eerste traditie op de nationale Unesco inventaris van Immaterieel Cultureel Erfgoed geplaatst. Corziezo is het lesprogramma voor de basisschool leerlingen welke tussen corso en kindercorso gegeven word. Corziezo  valt onder de werkgroep educatie en opleiding. Deze werkgroep valt onder portefeuille Autour de Corso. Deze portefeuille draagt zorg voor en organiseert alle publieks- en medewerkers gerichte activiteiten incl. kindercorso gedurende het gehele corsojaar.

 Taakomschrijving

  • het ondersteunen met het uitvoeren/maken van de leskisten voor het educatieprogramma Corziezo. Denk hierbij aan het maken van handpoppen en andere zaken welke ondersteunend zijn bij het lespakket.

We zoeken
Eén of een aantal enthousiaste dames/heren welke het leuk vind om deze werkgroep creatief te ondersteunen met het maken/ontwikkelen en bedenken van onderdelen van het lespakket Corziezo.

 

 

Hoeveel tijd vragen we van je?
Gedurende het corsojaar zullen er enkele bijeenkomsten zijn waarin de wensen/ideeën/vragen besproken worden waarna deze uitgewerkt kunnen gaan worden tot aan het komende corso.

 

 

Corso Zundert           

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact
Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Marie-Louise Kerstens
E-mail:marie-louise.kerstens@corsozundert.nl

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld