Medewerker(s) Fondsenwerving

 

Over de organisatie
Met duizenden vrijwilligers bij de buurtschappen en honderden binnen de corso-organisatie organiseren we het grootste dahliacorso ter wereld. Corso Zundert wordt erkend als sociaal en cultureel toonaangevend evenement en werd als eerste traditie op de nationale Unesco inventaris van Immaterieel Cultureel Erfgoed geplaatst. Onze status biedt steeds meer mogelijkheden om voor nieuwe initiatieven en projecten financieringsaanvragen in te dienen bij fondsen en instanties.

 

Taakomschrijving

  • In samenspraak met betrokken partijen binnen de organisatie onderzoeken of projecten en initiatieven in aanmerking kunnen komen voor fondsenwerving.
  • Met initiatiefnemer of projecteigenaar opstellen van aanvragen in het kader van fondsenwerving.
  • Begeleiden van fondsenwervingstrajecten.
  • Afronden van fondsenwervingstrajecten.

 

We zoeken
Vrijwilligers die het een uitdaging vinden om voor het corso op zoek te gaan naar fondsen om nieuwe initiatieven en eenmalige projecten mogelijk te maken binnen het corso.

Kennis van of ervaring op het gebied van fondsenwerving is zeer welkom, maar vooral enthousiasme, vasthoudendheid en de bereidheid om samen op te trekken met betrokkenen uit de organisatie vinden we belangrijk.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?
Corso barst van de nieuwe ideeën. Daarin worden keuzes gemaakt en een aantal daar weer van komen mogelijk voor fondsenwerving in aanmerking. Een of enkele van die wervingstrajecten komen onder jouw hoede. Hoeveel dat er zijn hangt af van de tijd die jij daaraan kunt en wilt besteden.

 

Corso Zundert

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact
Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Hans van Gils vice voorzitter
E-mail: hans.van.gils@corsozundert.nl

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld