Figurant Daantje Dahlia

 

Over de organisatie
Met duizenden vrijwilligers bij de buurtschappen en honderden binnen de corso-organisatie organiseren we het grootste dahliacorso ter wereld. Corso Zundert wordt erkend als sociaal en cultureel toonaangevend evenement en werd als eerste traditie op de nationale Unesco inventaris van Immaterieel Cultureel Erfgoed geplaatst. Daantje Dahlia valt onder de werkgroep onthaal en vermaak. Deze werkgroep valt onder portefeuille Autour de Corso. Deze portefeuille draagt zorg voor en organiseert alle publieks- en medewerkers gerichte activiteiten incl. kindercorso gedurende het gehele corsojaar.

 Taakomschrijving

  • het vertolken van de figuur Daantje Dahlia welke divers ingezet wordt gedurende het corsoseizoen voor kindergerelateerde activiteiten.
  • Hiermee ben je tevens visitekaartje voor de kinderen voor het corso Zundert.
  • Met kindercorso ben je dan dus ook HET gezicht voor de kinderen.

We zoeken
een aantal enthousiaste dames/heren welke affiniteit hebben met kinderen en het leuk vinden om in de huid van een kinderpersonage te kruipen. Enige vorm van theaterachtergrond is gewenst maar zeker niet verplicht. Het leuk omgaan met kinderen is wel gewenst.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?
in de aanloop (paar weken)naar het corso een aantal momenten waarop we de kinderen verblijden met een bezoekje van hun corsoheld.(scholen, tenten van buurtschappen en andere openbare gelegenheden)

Tijdens corso voor de optocht uit als gastheer/gastvrouw (icoon) voor alle kinderen welke met smart wachten op de grote corsocreaties.

 

 

Corso Zundert

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact
Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Marie-Louise Kerstens
E-mail:marie-louise.kerstens@corsozundert.nl

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld