corziezo

 

Over de organisatie
Met duizenden vrijwilligers bij de buurtschappen en honderden binnen de corso-organisatie organiseren we het grootste dahliacorso ter wereld. Corso Zundert wordt erkend als sociaal en cultureel toonaangevend evenement en werd als eerste traditie op de nationale Unesco inventaris van Immaterieel Cultureel Erfgoed geplaatst. De werkgroep Educatie valt onder portefeuille Autour de Corso. Deze portefeuille draagt zorg voor en organiseert alle publieks- en medewerkers gerichte activiteiten incl. educatieve activiteiten gedurende het gehele corsojaar.

 

Taakomschrijving

  • Het organiseren van het lessenpakket voor de basisscholen groep 1 t/m 8. Zowel borgen als vernieuwen.
  • Contacten onderhouden met de cultuurcoördinatoren van alle betrokken basisscholen, betreffende organisatie en evaluatie. 
  • Het ontwikkelen, maken en coördineren van speelkisten voor de peuterspeelzalen in de gemeente Zundert. 

We zoeken
Vrijwilligers die het een uitdaging vinden om voorafgaand aan het “grote” corso de organisatie van de lessenpakketten en de speelkisten te realiseren en zorg te dragen voor het onderhouden, door ontwikkelen en de logistieke uitvoering hiervan. Bij voorkeur iemand met affiniteit in het onderwijs. 

Hoeveel tijd vragen we van je?
ca. 4 keer per jaar vergadert deze groep over het lessenpakket. Daarnaast zal er wat intensiever ingezet worden op het ontwikkelen van de speelkisten. De uitvoering en organisatie van de verspreiding van de kisten is hier niet in meegenomen.

 

Corso Zundert

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact
Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Marie-Louise Kerstens
E-mail:marie-louise.kerstens@corsozundert.nl

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld