CONTACTPERSOON CATERING (BAK- EN BRAADWAGENS ETC)

 

Over de organisatie

Met duizenden vrijwilligers bij de buurtschappen en honderden binnen de corso- organisatie organiseren we het grootste dahliacorso ter wereld. Vanuit verschillende portefeuilles worden plannen ontwikkeld en zaken voorbereid. Rond de eerste zondag van september komen alle voorbereidingen samen op diverse locaties in Zundert. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het tentoonstellingsterrein, de sfeerpleinen, onze horecapunten of de sponsorlocaties. De commissie horeca en programmering heeft alle bak- en braadwagens die tijdens corso in Zundert staan in hun portefeuille. Deze komen van 1 leverancier, dus 1 aanspreekpunt.

 

Taakomschrijving

  • In samenspraak met de betrokken partij afstemmen van plaatsing van bak- en braadwagens op diverse locaties.
  • Aanspreekpunt voor de hoofdleverancier van bak- en braadwagens.
  • Aansturing van door derden uit te voeren werkzaamheden (stroom, tent etc) ten behoeve van de bak- en braadwagens.

 

We zoeken

Een vrijwilliger die vooral in dagen voor corso het plaatsen van de bak- en braadwagens in de gaten houdt en contact onderhoud met de leverancier. Dit aan de hand van afspraken, tekeningen en vergunningen die eerder in het jaar vastgelegd zijn.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?

In de voorbereiding ben je betrokken bij het afstemmen de locaties aan de hand van tekeningen. Dit zal éénmalig in juli/augustus plaatsvinden en in oktober/november is er nog een evaluatie met de leverancier.

Plaatsing op vrijdag en zaterdag voor corso coördineren, tijdens corso een controle uitoefenen. Bijvoorbeeld prijzen, producten, omgevingsproblemen (lawaai, rotzooi etc.) en eventuele contacten onderhouden.

 

Corso Zundert
Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact

Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Rob van Gils

E-mail: secretaris.@corsozundert.nl

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert