commissieleden Horeca en programmering

 

Over de organisatie

Met duizenden vrijwilligers bij de buurtschappen en honderden binnen de corso- organisatie organiseren we het grootste dahliacorso ter wereld. Vanuit verschillende portefeuilles worden plannen ontwikkeld en zaken voorbereid. Rond de eerste zondag van september komen alle voorbereidingen samen op diverse locaties in Zundert. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het tentoonstellingsterrein, de sfeerpleinen, onze horecapunten of de sponsorlocaties. De commissie horeca en programmering houdt zich bezig met de invulling van horeca op al deze locaties. Hierbij moet men denken aan meubilair, bars, personeel, drank, food en amusement (muziek, licht, geluid).

 

Taakomschrijving

  • duizendpoot die van aanpakken weet gedurende het corso en in het voortraject meedenkt met de commissie
  • samenwerking is belangrijk, alle onderdelen apart worden door 2 of 3 mensen (werkgroepjes) uit de commissie opgezet en uitgevoerd.
  • inventiviteit, kennis van één van de bovenstaande onderdelen wordt op prijs gesteld maar is geen pré

 

We zoeken

Vrijwilligers die het een leuke uitdaging vinden om samen met deze commissie te zorgen dat de bezoekers volledig voorzien worden van eten, drinken en amusement.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?

1 avond per maand vergadert de commissie en onderhouden verder veel contact met elkaar en andere commissies om alles tijdig af te stemmen. Afhankelijk van werkgroep ben je gemiddeld 2 x per maand een avond met corso bezig. In het corso weekend is alle hulp welkom vanaf vrijdagmiddag t/m dinsdagmiddag.

 

Corso Zundert
Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact

Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Rob van Gils

E-mail: secretaris.@corsozundert.nl

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert