Begeleiding Daantje Dahlia

 

Over de organisatie
Met duizenden vrijwilligers bij de buurtschappen en honderden binnen de corso-organisatie organiseren we het grootste dahliacorso ter wereld. Corso Zundert wordt erkend als sociaal en cultureel toonaangevend evenement en werd als eerste traditie op de nationale Unesco inventaris van Immaterieel Cultureel Erfgoed geplaatst. Daantje Dahlia valt onder de werkgroep onthaal en vermaak. Deze werkgroep valt onder portefeuille Autour de Corso. Deze portefeuille draagt zorg voor en organiseert alle publieks- en medewerkers gerichte activiteiten incl. kindercorso gedurende het gehele corsojaar.

 Taakomschrijving

 • De organisatie rondom personage Daantje Dahlia, dit houdt onder andere in:
  • Planning voor Daantje Dahlia
  • Regelen/organiseren verkleedlocaties en bijhouden van kleding
  • Eventueel schminken van Daantje Dahlia
  • Fysiek begeleiden van Daantje Dahlia tijdens bezoeken
  • De kaders van Daantje Dahlia beheren en waar nodig aanpassen

We zoeken
Eén of een aantal enthousiaste dames/heren welke het leuk lijken om voor het personage Daantje Dahlia “te zorgen”. Als je kan schminken of het graag wil leren zou dit alleen maar makkelijk zijn.

 

Hoeveel tijd vragen we van je?
Een aantal momenten in de aanloop (paar weken) naar het corso  en een aantal momenten waarop  Daantje geschminkt/aangekleed moet worden. Voorafgaande aan de optocht Daantje(s) begeleiden/schminken en aankleden ook met en eventueel rondom kindercorso

 

 

Corso Zundert           

Corso Zundert is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke avond voor alle vrijwilligers en hun partners.

 

Contact
Voor meer informatie of om te reageren:

Contactpersoon: Marie-Louise Kerstens
E-mail:marie-louise.kerstens@corsozundert.nl

Postadres: Stichting Bloemencorso Zundert, Postbus 250, 4880 AG Zundert

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld